KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Akhisar'da 24 Bin Tl'lik Gizemli Harcamayı Jandarma Aydınlattı

Akhisar ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında, A.T. isimli vatandaşın evinden çalınan banka kartıyla yapılan 24 bin TL’lik temassız harcama, Jandarma Suç Araştırma Dedektifleri tarafından aydınlatıldı. 4 şüpheliden 2’si tutuklanar

13 Aralık 2023 Saat: 12:42
Akhisarda 24 Bin Tllik Gizemli Harcamayı Jandarma Aydınlattı
Akhisar'da 24 Bin Tl'lik Gizemli Harcamayı Jandarma Aydınlattı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da 24 Bin Tl'lik Gizemli Harcamayı Jandarma Aydınlattı

Haber Merkezi

Akhisar ilçesinde yaşanan hırsızlık olayında, A.T. isimli vatandaşın evinden çalınan banka kartıyla yapılan 24 bin TL’lik temassız harcama, Jandarma Suç Araştırma Dedektifleri tarafından aydınlatıldı. 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Akhisar İlçesinde meydana gelen bir hırsızlık olayı, Jandarma Suç Araştırma Dedektifleri’nin titiz çalışmaları sayesinde çözüme kavuştu. Olay, A.T. isimli bir vatandaşın, telefonuna bankadan harcama yapıldığına dair bilgisi dışında mesajlar gelmesi üzerine ortaya çıktı. Mağdur, hemen Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığına başvurdu.

Jandarma ekipleri, vakayla ilgili derhal harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda, A.T.’nin bağ evinde yaşadığı ve şahsın diğer evine hırsız girdiği belirlendi. Evde bulunan banka kartı ve diğer eşyaların çalındığı tespit edildi. Çalınan banka kartıyla yaklaşık 24 bin TL değerinde temassız harcama yapıldığı anlaşıldı.

Olayı aydınlatmak için harekete geçen Jandarma Dedektifleri, alışveriş yapılan mağazaların güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda 4 şüpheli tespit edildi. Şüphelilere ait evlerde yapılan aramalarda, harcama yapılan banka kartı ve çalınan diğer eşyalar bulunarak sahibine teslim edildi.

Bu başarılı operasyon sonucunda, olaya karışan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüphelilerin durumu ise soruşturmanın devamı kapsamında inceleniyor.

Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı’nın bu operasyonu, ilçede suçla mücadeledeki kararlılık ve etkinliğini bir kez daha gösterdi. Vatandaşların güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışan Jandarma ekipleri, suçluları adalete teslim etme konusunda büyük bir başarı gösterdi.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız