KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Akhisar'da Cinayet, Kayınbiraderini Vurdu

Akhisar'da Cinayet, Kayınbiraderini Vurdu

9 Şubat 2013 Saat: 23:28
Akhisar'da Cinayet, Kayınbiraderini Vurdu
Akhisar'da Cinayet, Kayınbiraderini Vurdu
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar'a bağlı Akçaalan Köyü'nde, bir süre alkol aldıktan sonra yanındaki av tüfeği ile çevredeki şişelere ateş eden 33 yaşındaki Mehmet Güven, iddiaya göre yanlışlıkla kayınbiraderi 29 yaşındaki İsmail Çam'ı vurdu. 1 ay sonra ikinci çocuğu dünyaya gelecek olan İsmail Çam öldü, Mehmet Güven tutuklandı.

Olay, Akhisar İlçesi'ne bağlı Akçaalan Köyü'nde perşembe günü saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Geçici orman işçisi Mehmet Güven, kendisi ile aynı işi yapan kayınbiraderi, evli ve 1 çocuk babası İsmail Çam ile alkol almaya başladı. Daha sonra, Mehmet Güven ile İsmail Çam, yanlarındaki av tüfeğiyle çevredeki cam şişelere ateş etmeye başladı. Güven, iddiaya göre yanlışlıkla kayınbiraderi İsmail Çam'a ateş etti. Çam kanlar içinde yere yığılırken, eniştesi Mehmet Güven kaçtı. Silah seslerini duyan köylüler jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma, İsmail Çam'ın öldüğünü belirledi. Kaçan Mehmet Güven ise, Saruhanlı İlçesi'nde yakalandı.

İsmail Çam'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Güven, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Eşi Yeliz Çam'ın 8 aylık hamile olduğu belirtilen İsmail Çam, İzmir'in Kınık İlçesi Poyracık Beldesi'ndeki mezarlıkta bugün öğleleyin kılınan cenaze namazı ardından toprağa verildi.

CİNAYET İDDİASI

Ölen İsmail Çam'ın dayısı Neşet Sarı, yeğeninin cinayete kurban gittiğini iddia etti. Sarı, "Aralarında bir yıldır 800 liralık bir borç nedeniyle sorun vardı. Mehmet Güven'e 'İsmail'in borcunu ben ödeyeyim' dedim. Kabul etmedi. İş buralara geldi. Hiç kimse 800 TL için cinayet işlemez. Bu işin altında başka bir şey olduğunu düşünüyorum" dedi



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız