KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar'da Demokrasi Ve İnsan Hakları Günü Kutlandı

Akhisar Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları Günü'nü, kapsamlı bir kutlama programıyla onurlandırdı.

11 Aralık 2023 Saat: 13:48
Akhisarda Demokrasi Ve İnsan Hakları Günü Kutlandı
Akhisar'da Demokrasi Ve İnsan Hakları Günü Kutlandı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da Demokrasi Ve İnsan Hakları Günü Kutlandı

Akhisar Haberleri.com - MHA

Akhisar Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları Günü'nü, kapsamlı bir kutlama programıyla onurlandırdı. Bu özel etkinlik, Akhisar Belediyesi Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Park İçi Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğin sunuculuğunu, okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Haşim Burak Metin yaptı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Günün anlamını vurgulayan konuşmayı, Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğretmeni Süleyman Kollu yaptı. Konuşmasında, insan hakları ve evrenin genişliği üzerine düşüncelerini paylaştı. Kollu, insan hakları kavramının tarihçesi ve önemine değinerek, 1. ve 2. Dünya Savaşlarından sonra oluşan evrensel mutabakatın ve insan haklarına yönelik uluslararası sözleşmelerin altını çizdi.

Programda, öğrenciler tarafından hazırlanan ve "Haklarımız" adlı bir dizi canlandırma da yer aldı. Bu gösteriler, salondaki izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Ayrıca, öğrenci Baran Kaçmaz tarafından "Beni Hor Görme Kardeşim" adlı şiir okundu. Eğitmenler MTAL Serdar Savaş ve Osman Demirel tarafından hazırlanan 6 dakikalık sinevizyon gösterisi de programın önemli bir parçasıydı.

Etkinliğin sonunda, 10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları Günü nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ödüller, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip Kocaman ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tülay Karagür tarafından verildi.

Yaklaşık 1 saat süren bu etkinliğe, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, İlçe Jandarma Komutanı Ali Galip Kocaman, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tülay Karagür, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.





















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız