KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar'da Filistin Yararına Kermes Düzenlendi

Akhisar İlçe Müftülüğü, Filistin yararına bir kermes organize etti. 27 ve 28 Aralık tarihlerinde, sabah 09.00'dan akşam 18.00'e kadar Şehit Necdi Şentürk Parkı'nda gerçekleşecek kermes, dualarla açıldı

28 Aralık 2023 Saat: 09:09
Akhisarda Filistin Yararına Kermes Düzenlendi
Akhisar'da Filistin Yararına Kermes Düzenlendi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da Filistin Yararına Kermes Düzenlendi

Akhisar Haberleri.com

Akhisar İlçe Müftülüğü, Filistin yararına bir kermes organize etti. 27 ve 28 Aralık tarihlerinde, sabah 09.00'dan akşam 18.00'e kadar Şehit Necdi Şentürk Parkı'nda gerçekleşecek kermes, dualarla açıldı. Açılış öncesinde bir konuşma yapan Akhisar İlçe Müftüsü Muhammet Salman, misafirlere hoş geldiniz dedi ve kermese katkı sağlayan herkese şükranlarını ifade etti.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, kermesin açılışında yaptığı konuşmada teröre karşı duruşunu belirterek, terörün her türlüsünü lanetledi. Açılışın ardından, Dutlulu'nun yanı sıra AK Parti Akhisar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Akhisar Yeniden Refah Partisi Akhisar İlçe Başkanı Hızır Şenol, Akhisar Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, İlçe Müftüsü Muhammet Salman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Erdem ve diğer parti temsilcileri birlikte açılış kurdelesini kesti.

Açılış sonrasında heyet, kermesin sergilediği stantları gezerek eserleri inceledi ve katkıda bulunanlara teşekkür etti. Bu etkinlik, Akhisar'daki çeşitli kurum ve kuruluşların iş birliği ile düzenlenen bir sosyal sorumluluk projesi olarak dikkat çekti. Kermesin geliri tamamen Filistin yararına kullanılacak ve böylece bölgedeki insanlara destek sağlanacak. Bu organizasyon, Akhisar halkının sosyal duyarlılığını ve birlikte hareket etme kabiliyetini gözler önüne serdi.




































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız