KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar'da İftarda Buluştular

Akhisarda İftarda Buluştular

30 Temmuz 2012 Saat: 15:58
Akhisar'da İftarda Buluştular
Akhisar'da İftarda Buluştular
DAYIOĞLU KASABI

Taekwondo Federasyonu Ege Bölgesindeki İftar yemeği programını Akhisar’da yaptı. Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen geleneksel İftar yemeğine Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçar, Akhisar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muammer İnan, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili ve Genel Koordinatörü Ramazan Erçin, Taekwondo Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Doçent Doktor Fatih Çatıkkaş ve Şerafettin Dilber, Ege bölgesi Taekwondo il temsilcileri, hakemler ve antrenörler katıldı.

Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük salonda yapılan iftar yemeği daha sonrası sırasıyla Hatay, Malatya ve Samsun illerinde yapılacağı bildirildi.

Taekwondo Federasyonu iftar yemeğinde Manisa Taekwondo İl Temsilcisi Kurban Yavuz, Manisa Başar Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Süleyman Başar, Akhisar Belediyespor Taekwondo Antrenörü Hüseyin Yüksel ev sahipliği yaptı.

İftar yemeği ardından ilk konuşmayı yapan Taekwondo Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Kurban Yavuz “Taekwondo camiası olarak Türkiye’de çok büyük bir camiayız. Onun için ailemiz de böyle kalabalık oluyor. Bu kalabalıktan dolayı da bizlerin dostlukları üst seviyededir” dedi.

İstanbul’da yapılan saldırı sonundan hayatını kaybeden Milli Takımlar Teknik Kurul Üyesi Ahmet Sarı ve öğrencisi Emrah Kaygusuz için büyük kayıp yaşadıklarını dile getiren Taekwondo Federasyonu Başkan Vekili Ramazan Erçin “yıllarını Türk Taekwondosuna vermiş, bir çok milli sporcu yetiştirmiş, kendisi de milli takımda da mücadele etmiş, beyefendi kişiliği ile örnek olmuş, gerçek bir spor adamı, gönül dostu, değerli kardeşimiz, yol arkadaşımız, kurul üyemiz ve milli takım antrenörümüz Ahmet Sarı’yı hunharca kaybetmenin aziz burukluğu içerisinde iftarımızı yaptık. Bugün burada aramızda olamayan cenaze münasebetiyle İstanbul’da kalan sayın federasyon Başkanımız Metin Şahin’de hepinize sevgi selamlarını gönderdi. 5 yıldır geleneksel olarak yaptığımız iftar yemeklerimizin birlikteliği pekiştirme, kaynaştırma, Taekwondo camiası gibi büyük bir ailede her beraber olmak, bir bütün olmak bir yumruk olmak için rahmet ayının yüzü hürmetine her bir araya geliyoruz. Daha önce hep İzmir’de yaptığımız iftar yemeğimizi, bu yıl Akhisar’da yaptık. Bu yıl şuanda da devam eden Dünya’nın en büyük organizasyonu Olimpiyatlar var. 1 Ağustos günü Bahri Tanrıkulu, Servet Tazegül ve Nur Tatar milli oyuncularım olimpiyat şampiyonası için Londra’ya gideceklerdir. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, altın madalyalarla döneceklerine ben yürekten inanıyorum. Sporcularımıza başarılar diliyoruz ve gün geçtikçe Türk Taekwondosu bir marka haline gelmiştir, bir değer kazanmıştır” dedi.

Ardından İl Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçak ve Akhisar Kaymakamı Kamil Köten birer konuşma yaptı.

----------------------reklam-----------------------

----------------------reklam-----------------------



























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız