KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar'da Robotik Kodlama Heyecanı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun öncülüğünde, teknolojinin ve bilimin genç nesillere ilham verdiği bir etkinlik düzenlendi.

17 Ocak 2024 Saat: 16:02
Akhisarda Robotik Kodlama Heyecanı
Akhisar'da Robotik Kodlama Heyecanı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisar'da Robotik Kodlama Heyecanı

Haber Merkezi

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'nun öncülüğünde, teknolojinin ve bilimin genç nesillere ilham verdiği bir etkinlik düzenlendi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Robotik Kodlama etkinliğinde, Bahçeşehir Anadolu ve Fen Teknoloji Lisesi ile Akhisar Halil Mandacı İlköğretim Okulu öğrencileri, geleceğin teknolojileriyle iç içe bir gün geçirdi.

Öğrenciler, bir yandan lego setleri kullanarak zihinlerini mühendislik modelleri oluşturmaya teşvik eden çalışmalar yaparken, diğer yandan programlama dünyasının temel adımlarını atmanın heyecanını yaşadı. Etkinlik, teknoloji ve bilim alanında erken yaşta farkındalık oluşturmayı hedefleyerek, öğrencilerin bu alanlara olan ilgisini artırmayı amaçladı.

Başkan Dutlulu, etkinliğin ardından genç misafirleri Akhisar'ın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmeye davet etti. Öğrenciler, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi başta olmak üzere, şehrin önemli noktalarını gezme fırsatı buldu. Bu tur, öğrencilere hem Akhisar'ın kültürel mirası hakkında bilgi verdi hem de şehrin güzelliklerini yakından görmelerini sağladı.

Belediye Başkanı Dutlulu, teknoloji ve bilimi şehrin gençleriyle buluşturmanın önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerin geleceğin bilim insanlarını ve teknoloji liderlerini yetiştirmede kritik rol oynadığını belirtti. Etkinliğin başarıyla sonuçlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek, Akhisar'ın genç zihinler için bir bilim ve teknoloji merkezi haline gelmesi yolundaki kararlılığını dile getirdi.


















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız