KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisarda Trafik Haftası Kutlandı

Akhisar belediyesi meclis salonunda Trafik Haftası etkinliği düzenlendi.

10 Mayıs 2011 Saat: 22:59
Akhisarda Trafik Haftası Kutlandı
Akhisarda Trafik Haftası Kutlandı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar belediyesi meclis salonunda Trafik Haftası etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Belediye Başkan yardımcısı Latif Çakmak, İlçe Garnizon Komutan vekili Hava Savunma Binbaşı Abdulvahap Fırat, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu ve öğrenciler katıldı.

 Düzenlenen etkinlikte konuşan Akhisar Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu” Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de her geçen gün artan araç ve insan sayısı trafikte çok daha fazla risk barındırır duruma gelmiş, buna bağlı olarak bu risklerin en aza indirilmesi, özellikle yerleşim birimlerinde trafiğin sürekli tanzim edilmesi ve de yol kullanıcılarının her an ve her yerde trafik işaret ve kurallarına uymaları sayesinde mümkün hale gelebilecektir.

İlçemizde tescilli motorlu taşıt sayısı 2010 yılı Mayıs ayında 50.047 iken 2011 yılı Mayıs ayında 52.500 olmuştur. Artan nüfus ve araç sayısı trafik güvenliğinin sağlanmasında yaşanacak proğremleri daha da arttırmaktadır Bu vesileyle hazırlanan törene katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor kazsız, sağlık, huzurlu ve mutlu günler diliyor saygılar sunuyorum.” dedi.

Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek “1-7 Mayıs tarihleri arasında Trafik Haftası olarak kutlanan haftada bugün bu programda birlikteyiz.  Trafik yaya ve sürücü olsun hepimizin sorunudur. Dünya üzerinde 200 ülke var ve bu ülkeler arasında trafik kazaları konusunda Türkiye maalesef başı çekmektedir. Trafik kazalarında yaya, araç ve yol durumu ve benzeri unsurlar sadece yüzde 2'yi oluşturmaktadır. İlçemiz merkezi 100 bin nüfuslu bir yerleşim merkezi her gün çeşitli kazalar meydana gelmektedir. Özellikle genç vatandaşlarımızın hatalı davranışları sonucu hayatına mal olan kazalar meydana gelmektedir. Bundan dolayı trafik kurallarına dikkat etmekteyiz” dedi.

Hafta nedeni ile seçilen yılın Trafik Polisi görevlisi, Jandarma Trafik görevlisi, Trafik Zabıta görevlisi ve yılın şoförüne ödüllerini Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek verdi.

Kompozisyon dalında 1. Çağlak Anadolu Lisesi öğrencisi Nazmiye İnal, 2. Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Serap Öztürk, 3. Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Aslı Tumbol oldu.

Şiir dalında 1. Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Ezgi uğurlu şiiri ile, 2. Özel Eminbey İlköğretim Okulu öğrencisi Nurbanu Yalçın  şiiri ile 3. Dr. Tarık Sarı İlköğretim Okulu Öğrencisi Seher Verili dereceye girdi.

Program sonrası Akhisar İlçe Emniyet Polisleri, sürücü kursları, şehirde tur atarak polis haftasını kutladılar.




























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız