KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisar'da Trafik kazası 1 ölü 1 yaralı

Akhisarda Trafik kazası 1 ölü 1 yaralı

17 Ağustos 2012 Saat: 14:46
Akhisar'da Trafik kazası 1 ölü 1 yaralı
Akhisar'da Trafik kazası 1 ölü 1 yaralı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar-Balıkesir 15. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Bugün Saat 07.15 sıralarında Bursa’da İzmir istikametine gitmekte olan 16 BG 729 plakalı araç sürücüsü Erdinç Batı (58), yol kenarında park halinde bulunan 17 DF 383 plakalı minibüse çarpması sonucu kaza meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araç takla atarak durabildi. Seyir halinde bulunan 16 BG 729 plakalı araçta bulunan şoför Erdinç Batı yaralanırken, yanında bulunan yolcu kızı Çevre Mühendisi Beril Batı (28) olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Merkez Nilüfer ilçesinde yaşayan Sezin ve Erdinç Batı tek çocuğu olan Beril Batı, Anadolu Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Bursa’daki bir çevre danışmanlık şirketinde Çevre Mühendisi olarak çalışmaya başladı. Bursa dışında da çeşitli fabrikalara danışmanlık hizmeti veren Beril Batı, son olarak Akhisar’daki bir fabrikaya danışmanlık yapmak için görevlendirildi.

İddiaya göre baba Erdinç Batı, kızının ara kullanırken uyumasından endişe ederek birlikte gitmeyi teklif etti. Bu teklifi kabul eden babasının kullandığı otomobil ile bu sabah yola çıktılar. Erinç Batı’nın kullandığı 16 BG 729 plakalı otomobil Balıkesir-Akhisar karayolunun 15. kilometresinde yoldan çıktı. Savrulan otomobil yol kenarındaki kavun tezgahı önündeki park halindeki 17 KP 383 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya döndü. Kazayı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri genç mühendisin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan baba Batı, Akhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

-----------------------------------reklam-----------------------------------

-----------------------------------reklam-----------------------------------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız