KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Akhisarlı Ak Partili Kadınlar Adaylarını Ankara’da Yalnız Bırakmadılar

Ak Parti Akhisar Kadın Kolları üyeleri, 12 Haziran’da yapılacak seçim öncesi Manisa Milletvekili adaylarını yalnız bırakmadılar.

20 Nisan 2011 Saat: 19:08
Akhisarlı Ak Partili Kadınlar Adaylarını Ankara’da Yalnız Bırakmadılar
Akhisarlı Ak Partili Kadınlar Adaylarını Ankara’da Yalnız Bırakmadılar
DAYIOĞLU KASABI

Ak Parti Akhisar Kadın Kolları üyeleri, 12 Haziran’da yapılacak seçim öncesi Ankara’da yapılacak aday tanıtım programına katılarak Manisa Milletvekili adaylarını yalnız bırakmadılar.

Akhisar Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Okur ve beraberinde, Samiye Göçmen, Neriman Kars, Esma Adak, Birsen Pehlivan, Resmiye Boraer, Fatma Avcı, Şadiye Araç, Mümine Aşar, Fethiye Sarptaş, Arzu Kokaz, Nimet Durmuş, Seda İşten, Pınar Kertil, Sevda İren, Felin Derviş, Mine Yayla, Nalan Söğüt, Leyla Akkuzu, Ak Parti Manisa 3. Sıra Milletvekili Adayı Uğur Aydemir ile birlikte aday tanıtım programına katıldı.

Bir çok milletvekili ile de yakından tanışma imkanı bulduklarını belirten Ak Parti Akhisar Kadın Kolları Başkanı Okur, kadın kolları olarak seçim startını verdiklerini ve büyük bir özen ile çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini kaydetti.

Kadın Kolları Başkanı Okur yaptığı açıklamada “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde Türkiye genelinde AK Parti’den aday olan 550 milletvekili adayını Ankara Arena'da düzenlenen bir etkinlikle kamuoyuna tanıttı. Bizlerde bu etkinlikte yer almak ve 3. sıra milletvekili adayımız Uğur Aydemir’e destek amacı ile Ankara’ya geldik. Bu süreçte Akhisar’daki oylarımızı arttırmak için çalışacağız” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız