KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisarlı Esnaf Fotoğrafları Sergisi Açıldı

Akhisarlı Esnaf Fotoğrafları Sergisi Açıldı

21 Eylül 2012 Saat: 16:46
Akhisarlı Esnaf Fotoğrafları Sergisi Açıldı
Akhisarlı Esnaf Fotoğrafları Sergisi Açıldı
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Belediyesi öncülüğünde, Akhisar Esnaf Odaları ve Sivil Toplum Örgütlerinin ortaklaşa düzenlediği ahilik haftası nedeniyle oluşturulan programın üçüncü gününde “Esnaf Fotoğrafları” Sergisi açıldı.

Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açılan “Esnaf Fotoğrafları Sergisi” nde Akhisar’da esnaflık yapmış 50 ila 60 yıl öncesi ait fotoğraflar arşivlerden seçilerek sergilendi. Akhisarlı’ların büyük ilgi gösterdiği sergi de bazı esnaflar duygulu anlar yaşadı.

Ahilik Haftası nedeniyle oluşturulan Komisyonun başkanlığını yürüten Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren “Her yıl Eylül ayının üçüncü haftasında kutlanan Ahilik hastası kapsamında bundan 50 ila 60 yıl öncesi ustalarımızdan oluşan fotoğraf sergisini açtık. İnşallah buradaki arşivimiz kalıcı olur ve gelecek nesillere kadar uzanır” dedi.

Tarih ve Kültür zenginliğinin yanı sıra geçemişine sahip çıkan bir topluluk olduklarına vurgu yapan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Bugüne kadar Akhisar için çok önemli bir tarih ve çok zengin bir kültürden bahsediyoruz. Buna bağlı olarak da her konuda olduğu gibi bu konuda da gayet çalışkanlığı ile geçmişe damgasını vuran esnaf ustalarımızı öncelikle tebrik ediyorum. Bunun yanında bugünümüzün esnafı da geçmişine sahip çıktığı için çok teşekkür ediyoruz. Bu zenginlikleri hep bir arada bulmak ve görmek bizleri daha da mutlu edecektir. Daha önceki zenginliklerimizi hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız