KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisarlı Oryantiring Sporcuları Karaağaç’ı Fethetti

Akhisarlı Oryantiring Sporcuları Karaağaç’ı Fethetti

9 Ocak 2012 Saat: 10:13
Akhisarlı Oryantiring Sporcuları Karaağaç’ı Fethetti
Akhisarlı Oryantiring Sporcuları Karaağaç’ı Fethetti
DAYIOĞLU KASABI

Balıkesir’in Gömeç ilçesi Karaağaç Beldesinde düzenlenen Oryantiring etkinliğine 52 sporcu 10 hakem ile katılan Akhisar’lı  Oryantiringciler etkinliğe damgasını vurdular.



Etkinlik hakkında bilgi veren  Oryantiring Federasyon Temsilcisi Özgür Morbel; Yarışmaya Balıkesir Oryantiring Kulüpleri, Bergama Belediye, İzmir Kulüpleri ve Ekin Koleji sporcuları, Karaağaçlı sporcular, Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin yanı sıra Adnan Menderes Lisesi  Sağlık Meslek Lisesi, K. Ergun Endüstri Meslek Lisesi, M.M Ali Şefik İ.Ö.O, Hasan Acar İ.Ö.O öğrencilerinden oluşan Akhisarlı sporcular ve Manisa Bölgesini Temsilen Akhisarlı Hakemlerimiz Tülin Arpacı, Rasime Ağartıcı, Nagehan Kaya, Deniz Sarı, Süleyman Kollu, Serdar Çengil, Seyrani Gül, Behlül Çam, Özkan Saydam başarı ile görev yaptılar dedi.



Morbel; Oryantiring sporu, tanımında olduğu gibi her türlü arazi ve iklim şartlarında yapılabilen bir doğa spordur. 10-12-14-16-18 yaş gruplarında kız ve erkek sporcularımız yağmura rağmen oldukça zevkli ve heyecanlı bir zaman geçirdiler. Böylece doğaya olduğu kadar iklim şartlarına karşıda mücadele vermenin önemini kavramış oldular. Parkurda tüm kararları kendileri vererek hedeflere ulaştılar. Bu da çocuklarda ve gençlerimizde öz güven duygusunu ve kendi başlarına doğru karar verebilme yetilerini geliştirdiğini söyledi.



Morbel; 23-25 Şubatta Antalya – Manavgat’ daki Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Lig yarışı öncesi Antalya’ daki olası hava koşullarına uygun, çok önemli bir etkinlikte tüm sporcularımız başarılı olmaları bizleri oldukça memnun etti” dedi.



Gömeç Kaymakamı İsmail Demir yarışmanın Startını bizzat vererek kendiside yarışmacı olarak parkurda yarıştı. Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, Daire Amirleri ve Karaağaç Belediye Başkanı Arif Efetekin’in de yer aldığı organizasyonda, Karaağaç Oryantiring Antrenörü Tufan Sarp’a bize göstermiş olduğu yakın ilgi ve misafirperverliği nedeniyle ve Akhisar Belediyesine de katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm hakem ve sporcularımı tebrik ediyorum” dedi.



Karaağaç Belediye Başkanı Arif Efetekin, Federasyon Temsilcisi Özgür Morbel’e  günün anısına plaket takdim etti. Plaketi Manisa ve Akhisar Oryantiring’i adına kabul ettiğini söyleyen Özgür Morbel, Karaağaç Belediye Başkanı Arif Efetekin’i ve Karaağaçlı Oryantiringcileri Mayıs ayının son haftasında düzenlenecek olan Akhisar Çağlak Festivaline ve Oryantiring Yarışmasına davet etti.

 

 


























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız