KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisarlı Süper Minikten Süper Başarı

Akhisarlı Süper Minikten Süper Başarı

27 Haziran 2011 Saat: 23:11
Akhisarlı Süper Minikten Süper Başarı
Akhisarlı Süper Minikten Süper Başarı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediye Spor Kulübü Okçuluk Sporcusu Türkiye üçüncüsü oldu. Okçuluk Federasyonu 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve 23–26 Haziran 2011 tarihleri arasında Muğla İlinde yapılan Okçuluk Minikler Türkiye Şampiyonasında Manisa İlini temsil eden Süper Minikler Takım sıralama atışları sonucunda büyük bir performans göstererek, Türkiye üçüncüsü oldular. Manisa Polis Spor Gücü Sporcularından 2 sporcu ve Akhisar Belediye Spor Kulübü sporcusu 2002 Doğumlu Ali Ediz Zeyrek’ de takımda yer alarak Türkiye üçüncüsü olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Akhisarlı Süper Minik Sporcumuz Ali Ediz Zeyrek 2011 yılı Şubat ayında başladığı okçuk sporuna 4 ay gibi kısa bir sürede hazırlanarak aldığı derecesinde büyük başarı sergiledi. Muğla da yapılan müsabakalarda ilk gün 19 sporcu ile yarışan Zeyrek dört bölge sporcusunu eleyerek on beşinci sıraya yükseldi ve ikinci gün eleme atışlarında rakipleri ile kıyasıya mücadele etti. Üçüncü gün takım atışlarında ise Manisa Bölgesi takımında yer alan Ali Ediz Zeyrek iyi bir performans göstererek takım arkadaşları ile az bir puan farkı ile Türkiye ikinciliğini kaybederek Türkiye üçüncüsü olma başarısını elde etti.

Antrenörü Yeliz Zeyrek yaptığı açıklamada “sporcumuz çok kısa bir zamanda başarıya imza attı bu derece ne olursa olsun küçümsenemeyecek bir başarı Belediye spor kulübü bünyesinde başarıya ulaşabilecek ve  fedakarlıkla çalışarak derece yapabilecek sporcularımız bulunmakta ancak bu sporcularımızı Muğla da yapılan müsabakalara bazı nedenlerden dolayı götüremedik. Umuyorum ki ilerleyen zamanlarda okçuluk sporuna destek verilerek  sporcularımızın başarılarını sergilemelerine fırsat verilir. Bu dereceyi Akhisarlılara ve Akhisar Belediye Spor Kulübüne hediye ediyoruz” dedi.

 





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız