KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisarlı Üreticileri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Akhisarlı Üreticileri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

1 Temmuz 2011 Saat: 19:31
Akhisarlı Üreticileri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Akhisarlı Üreticileri Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ziraat Odasında düzenlenen toplantıya İlçe Tarım Müdürü Mehmet Akif Şenyürek ve Manisa İli Holştayn Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, köy ve mahalle muhtarları ile teknik elemanlar katıldı.

Toplantıya katılan muhtarlara  hayvancılık desteklemeleri, büyükbaş hayvanların küpelenmesi ve tanımlanması ile ilgili mevzuatlar ve yürütülen uygulamalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Hayvancılık desteklemelerinden yararlanabilmek için Bakanlık mevzuatlarına göre istenilen şartları örneklemelerle ayrı ayrı belirterek yetiştiricilerin mağdur olmaması için bu konularda muhtarlıklara ulaştırılan resmi yazıların mutlaka köy halkına duyurulmasını isteyen Mehmet Akif Şenyürek “üreticilerimize ulaşmak için iletişimin tüm metodlarını uygulamamız, teknolojiyi  çok iyi kullanmamız gerekiyor.” dedi. Manisa İl Tarım Müdürlüğü ile Manisa İli Holştayn Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında yapılan sözleşme ile Manisa il ve ilçelerinde 2011 yılında büyükbaş hayvanların tanımlanması ve küpelenmesi ile ilgili iş ve işlemlerin birlik tarafından yürütüldüğünü söyleyen Şenyürek “ uygulamada yaşanılan sorunların giderilmesi için muhtarlık , birlik ve ilçe müdürlüğü olarak birbirimize destek vermeliyiz. Yetiştiricilerimize de mevzuatlardan doğan sorumluluklarını iyi anlatmalıyız ” dedi.

Manisa İli Holştayn Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu' da birlik tarafından yürütülen küpeleme işlemleri ile ilgili muhtarlara bilgi aktarımı yaptıktan sonra muhtarlardan küpeleme ekiplerine yardımcı olmaları konusunda destek istedi.

 








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız