KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisarlı Veteriner Hekimler İftar’da Buluştu

Akhisarlı Veteriner Hekimler İftar’da Buluştu

29 Temmuz 2012 Saat: 19:44
Akhisarlı Veteriner Hekimler İftar’da Buluştu
Akhisarlı Veteriner Hekimler İftar’da Buluştu
DAYIOĞLU KASABI


Akhisarlı Veteriner Hekimler İftar’da Buluştu
AKHİSAR: MHA (Emrah DÜZTAŞ)

Manisa Bölgesi Veteriner Hekimler Odası tarafından organize edilen iftar yemeğinde Akhisarlı Veteriner Hekimler Gülbeyaz-ı Ziyafet Resataurantta buluştu.

Akhisar’da yaklaşık 65 üyesinin bulunduğu Manisa Bölgesi Veteriner Hekimler Odası 6 yıldır 15 ilçede hizmet veriyor. İftar yemeği sonrası konuşan Oda Genel Sekreteri Merter Yıldız “Odamız 2007 yılından buyana faaliyet göstermektedir ve 2012 yılı itibari ile 320 üyemiz mevcuttur. Veteriner hekimlerin mevzuatlara uygun ve sağlıklı hizmet vermeleri, sosyal haklarını da gözetmek kaydıyla bir çok konuda odamızın öncülüğünde uygulama yapmaktadır. Kendi Oda üyelerinin yanında Türkiye’nin her ilinden katılımcı kabul ederek her türlü mesleki geliştirme kursları düzenlemek ve yeni mezun veteriner hekimlere gerekli olan belgelerini de düzenlemektedir.

Geleneksel iftar yemeklerimizi, Salihli’den sonra bugün de Akhisar ilçemizde gerçekleştiriyoruz ve yarın da Manisa merkezde yapacağız. Bu yıl hep birlikte yine meslektaşlarımız ile Ramazan coşkusunu yaşamayı hedefledik. Burada esas gayemiz meslektaşlarımızı bir araya getirmek, birlikte Ramazan ayına yakışır bir şekilde iftar yemeği yemektir. Bunların yanında bölgedeki sorunlarımızı hep bir arada yemek sonrasın paylaşabilmek ve paylaşımı arttırabilmektir. Çünkü Ramazan’ın özelliği paylaşmak ve bu paylaşımları olabildiğince güçlendirmektir. Meslektaşlarımızın arasındaki bağı ne kadar kuvvetlendirebilirsek o kadar güçlü olacağımıza inanıyoruz “dedi.

İftar yemeği programına, Manisa Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı ve aynı zamanda Manisa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasa Eryılmaz, Genel Sekreter ve VETKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Merter Yıldız, muhasip üye ve Manisa ili Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Doğan Ensivri, Manisa Süt Birliği Başkanı Ulvi Murat Tunca ve Keskinoğlu ARGE ve Satın Alma Müdürü Pınar Kökçü Mustafaoğlu’ndan oluşan yönetim kurulu üyeleri ile Ziraat Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız