KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisarlı Yazar Reyhan Özçiftçi Okul Öncesi Öğrencilere Hitap Eden Kitabını Tanıttı

Akhisarlı Yazar Reyhan Özçiftçi Okul Öncesi Öğrencilere Hiyap Eden Kitabını Tanıttı

21 Eylül 2012 Saat: 09:51
Akhisarlı Yazar Reyhan Özçiftçi Okul Öncesi Öğrencilere Hitap Eden Kitabını Tanıttı
Akhisarlı Yazar Reyhan Özçiftçi Okul Öncesi Öğrencilere Hitap Eden Kitabını Tanıttı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisarlı yazar Reyhan Özçiftçi okul öncesi eğitim kitabının basın toplantısını yaptı. Okul Öncesi öğrencilere hitap eden “Çoklu Zeka Uygulamaları” kitabı Akhisar Belediyesinin katkıları ile bastırıldı. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi ve yazar Reyhan Özçiftçi’nin katıldığı basın toplantısı Akhisar Belediyesi Encümen Salonunda yapıldı. 10 yıldan buyana çalışmalarını sürdüren Akhisarlı yazar Reyhan Özçiftçi yeni eğitim sisteminin de zeminini oluşturduğuna dikkat çekti. Eğitime büyük önem verdiklerini dile getiren, Belediye Başkanı Salih Hızlı eğitim konusundaki tüm projelerde paydaş olduklarını belirtti.

 Her ailenin çocukları ile iletişim kurmasında yardımcı bir kitap olduğuna dikkat çeken Akhisarlı yazar Reyhan Özçiftçi yaptığı konuşmada “Akhisar Belediyesi ile ortak olarak hazırlamış olduğumuz bu kitabımız 2002 yılından buyana okul öncesi üzerine var olan mevcut çalışmalarımın bir ürünü olarak ortaya çıkmıştır. Bu çalışmamı belediyeye proje olarak sundum, onlar da uygun görüp kabul ettiler ve kitabımız bu son halini almıştır. 5 ile 6 yaş diye tanımladığımız daha önceden okul öncesi, fakat şimdi ilköğretimin ilk sınıfında eğitim gören öğrencilerin rahatlıkla kullanabileceği bir kitaptır. Bu yaşlardaki çocuklarımızın zekasına uygun olarak hazırlanmıştır. Okullarda kullanılabileceği gibi velilerin de çocukları ile iletişimlerini kuvvetlendirmek amaçlı rahatlıkla kullanabilmektedir. Kitabı hazırlarken 2002 okul öncesi eğitim programına bağlı kalarak hazırlanmıştır ve şuan ki eğitim programının zeminini oluşturan çoklu zeka kuramına göre hazırlanmıştır. Çoklu zeka 8 alandan oluşmaktadır, kitabın her sayfasında bazen birden fazla zeka alanına yer verdim. Bunları da kitabın altındaki yönergelerle açıkladım. Çalışması gayet kolay, yani okul öncesi eğitimde çocukların okuma yazmaları olmadıklarından dolayı öğretmenlerin yada ailelerin yönergelere bağlı kalarak çocuğuna çalışmaları anlatarak çok rahat kullanabilecekleri bir kitaptır” dedi.

 Eğitime büyük önem verdiklerini dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Proje halinde bize sunulan bu eser, Akhisar Belediyemiz tarafından somut hale dönüştürülmüştür. Öncelikle Akhisarlı yazarımız Reyhan Özçiftçi’ye teşekkür ederim. Eğitim bizim millet meselemiz, dolayısıyla bu konuya önem veriyoruz. Toplumumuzun eğitimli bir toplum olması daha medeni ve yaşam standartına ulaşmak için bu tür işleri çok iyi yönetmemiz gerekiyor. Bu konuda da gayret sarfeden herkesle bu meselede paydaş olarak hareket etmek istiyoruz. Değerli bu kitabımızı sayın hocamız hazırlamışlar. Bundan sonraki eğitim hayatında kitabımız önemli bir fonksiyon içerecektir” dedi.

---------------------------reklam------------------------------

---------------------------reklam------------------------------










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız