KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisarlılar Hafta Sonu İstanbul’a Akacak

Akhisarlılar Hafta Sonu İstanbul’a Akacak

16 Mart 2012 Saat: 12:49
Akhisarlılar Hafta Sonu İstanbul’a Akacak
Akhisarlılar Hafta Sonu İstanbul’a Akacak
DAYIOĞLU KASABI

 

Hafta sonu 17-18 Mart 2012 günlerinde yapılacak 3 organizasyon ile Akhisarlılar İstanbul’a akın yapacak. İlk olarak 17 Mart saat 14.30’da Akhisar Belediyesinin organize ettiği Taksim Metro Sergi salonunda “Akhisar Fotoğrafları” Sergi salonu açılışı yapılacak. 18 Mart’da saat 13.30 da Recep Tayip Erdoğan Stadından Bank Asya. 1.Ligi 26. haftasından Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa’ nın konuğu olacak. Aynı gün Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor ise Zeyyad Baykara Spor Salonunda Garanti Koza İstanbulspor’un konuğu olacak.

 

- AKHİSAR FOTOĞRAF SERGİSİ

 

Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen “Akhisar Fotoğraf Sergisi” için tüm hazırlıklar tamamlandı. 17 Mart 2012 Cumartesi günü saat 14.30 da İstanbul Taksim Metro Sergi Salonunda açılacak sergi öncesi İstanbul’da faaliyet gösteren İETT otobüslerinde ve bir çok bölgede afiş çalışmaları yapıldı.

Akhisar’dan bir çok vatandaşın da katılacağı sergiye çevre bölgelerden ve İstanbul’da bulunan özellikle İstanbul Akhisarlılar Derneği aracılığı ile bir çok Akhisarlının da sergiye katılacağı bildirildi. 17-20 Mart tarihleri arasında açık bulunacak olan serginin açılışına Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ ın da katılacağı bildirildi.

 

- KASIMPAŞA – AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI

 

Kasımpaşa’da Recep Tayip Erdoğan stadında yapılacak karşılaşma 18 Mart Pazar günü saat 13.30 da başlayacak ve TRT 3 Spor kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Fika hakemlerinden Yalova bölgesinden Halis Özkahya yönetecek. Öte yandan Özkahya bu sezon ilk kez Bank Asya 1. Lig karşılaşmasına verildi. Özkahya’nın yardımcıları ise Şanlıurfa bölgesinden Mehmet Şahan Yılmaz ve Muhittin Gürses görev yapacak.

 

- GARANTİ KOZA İSTANBULSPOR – AKHİSAR BELEDİYESPOR

 

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde Play-Off mücadelesi veren Akhisar Belediyespor basketbol takımı ligin 31. haftasında Beyoğlu İstanbul Erkek Lisesi Zeyyad Baykara Spor Salonunda Garanti Koza İstanbulspor’un konuğu olacak. 18 Mart Pazar günü saat 17.00 de başlayacak karşılaşmayı baş hakem Ergin Sarı, 1. Yardımcı Hakem Sertan Kırklar, 2. Yardımcı Hakem Mehmet Şahin görev alacak.

 


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız