KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Akhisarspor 7 Oyuncu İle Yollarını Ayırdı

Akhisarspor 7 Oyuncu İle Yollarını Ayırdı

26 Mayıs 2012 Saat: 11:58
Akhisarspor 7 Oyuncu İle Yollarını Ayırdı
Akhisarspor 7 Oyuncu İle Yollarını Ayırdı
DAYIOĞLU KASABI

 

Bank Asya 1.Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Akhisar Belediyespor yönetim kurulu teknik heyetin raporu doğrultusunda 7 oyuncu ile yollarını ayırdı ve 1 oyuncuyu da kiralık listesine koydu. Basın Sözcücü İbrahim Evren’in yaptığı açıklamada Sırasıyla İsmail Özeren, Şehmus Özer, Fatih Kara, Osman Bozkurt, Lütfü Üren ve Bilal Özdemir ile yollarını ayırdıklarını ve genç oyuncu Önder Akdağ’ın ise kiralıklar listesine konduğunu kaydetti.

 

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar “Teknik heyetimizin bizlere vermiş olduğu rapor doğrultusunda yolumuz ayırdığımız arkadaşlarımız belli oldu. Öncelikle teknik heyet bugün hepsini telefon ile arayarak yapmış olduğu hizmetlerden dolayı hepsine teşekkürleri sundu ve hepsi ile helalleşti. Bizde Akhisarspor yönetimi olarak kendilerine Akhisarspor’a vermiş oldukları hizmetten dolayı bize bu şampiyonluğu yaşattıklarından dolayı hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sırasıyla İsmail Özeren, Şehmus Özer, Fatih Kara, Osman Bozkurt, Lütfü Üren ve Bilal Özdemir ile yollarımızı ayırdık. Alt yapı oyuncumuz A kadrosunda yer alan Önder Akdağ’ı ise kiralık listesine koyduk. Bugün Hamza Hamzaoğlu ile görüşmemiz var ve teknik heyet ile inşallah anlaştığımız takdirde resmi sözleşme yapacağız. Basında yer alan tüm transfer haberleri asılsızdır, bugüne kadar hiçbir futbolcu ile görüşmedik veya anlaşmadık” dedi.

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “7 arkadaşımız ile helalleşerek yollarımızı ayırdık. Sezon başladıktan sonra kamptaki gelişmelere göre yapacağımız transferlere göre kalan arkadaşlarımızın içinden de giden olabilir. Transferin son gününe kadar gelen ve giden de olabilir. Şuanda önümüzdeki sezon ile ilgili planlama yapacağız. Şuanki planımıza göre 2 Temmuz’da Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde toplanacağız. Daha sonraki etabımızda İstanbul Silivri’de kampa girmeyi planlıyoruz. Basında bizim bilgimiz dahilinde isimler çıkabilir şuana kadar görüştüğümüz ve anlaştığımız oyuncu yok, bugüne kadar basında çıkan tüm haberler asılsızdır. Bizler zaten anlaştığımız oyuncular ile ilgili mutlaka bilgi vereceğiz. İlk olarak iç transfere bakacağız, akabinde dış transfer çalışmalarımız devam edecektir. Şuanda gelen tüm teklifleri de değerlendiriyoruz” dedi.

 

Akhisarspor’un müsabakaları nerede oynayacak sorularına cevap veren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ise yaptığı açıklamada “28 Mayıs Pazartesi günü federasyon yetkililer gelecek ve kriterler belirlenecek. Eğer kalan 2 buçuk aylık dönemde yetiştireceğimiz kriterler ortaya çıkarsa çalışmalarımızı yapacağız. Ancak baktık yetiştirilecek bir kriter ortaya çıkmaz ise Manisa veya İzmir’de oynamayı düşünüyoruz” dedi.

 

 


BASIN SÖZCÜSÜ İBRAHİM EVREN ACAR

TEKNİK DİREKTÖR HAMZA HAMZAOĞLU

KULÜP BAŞKANI HÜSYİN ERYÜKSEL

ŞEHMUZ ÖZER

OSMAN BOZKURT

BİLAL ÖZDEMİR

FATİH KARA

İSMAİL ÖZEREN

ÖNDER AKDAĞ ve LÜTFÜ ÜREN

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız