KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Akhisarspor, Aydınspor 1923 Maçı Ardından

Akhisarspor, Aydınspor 1923 Maçı Ardından

26 Eylül 2012 Saat: 22:17
Akhisarspor, Aydınspor 1923 Maçı Ardından
Akhisarspor, Aydınspor 1923 Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI


Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçlarında Akhisar Belediyespor kendi evinde konuk ettiği üçüncü lig takımlarından Aydınspor 1923 takımı 5-2 mağlup etti. Maçında ardından kameraların karşısına geçen Aydınspor teknik direktörü Selahaddin Dinçel kupa maçının kendileri için büyük bir tecrübe kattığını belirtirken, Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise kişisel hatalar yaptıklarını ancak sıcak bir havada oynana karşılaşmanın çok zevkli geçtiğini belirtti.

Aydınspor 1923 takımı teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada “karşılaşma öncesi Süper Lig ekibi ile 3. lig takımız ile yapacağımız müsabakayı yorumlamıştık, tabiki arada bir kategori farkı var. Fakat kendi takımımız liginde başarılı ve iyi bir ekip, skoru değiştirecek yetenekte oyuncumuzun olduğunu biliyorduk. Fakat geriye düştük 2-0, bundan sonra 2-2’yi yakaladık ve çok kısa sürdürebildik. Üçüncü golü yedikten sonra takımımın garbı biraz düştü ve direncimiz de azaldı. O anda arka arkaya golleri yiyerek bu skoru yakaladı rakibimiz. Tabiki biz turu geçmeyi düşünüyorduk, ancak tek maç eleme turu kolay olmuyor. Hafta içi lig müsabakasına çıktıktan sonra oynadık, ama Akhisar’ın çıkması bizim için bir talihsizlikti. Sonuç olarak mağlup olduk, takımımızın ligdeki performansı iyi, ligimizin iyi takımıyız. Şuana kadar ligde gol yemeden ve puan kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Biz bugün bu maçı oynadık, kazandığımız bir çok tecrübe var. Biz artık bu kazanç hanemize yazıp yolumuza devam edeceğiz. Şu saatten sonra ligi düşünmek zorundayız ve lige odaklanacağız. Hafta sonunda oynayacağımız maçı kazanmak için çalışmalara devam edeceğiz. Akhisar Belediyespor takımı bizim bölgemizin takımı, bizim yöremizin takımı, Süper Lig’de oynayacağı bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

Aysınsporlu futbolcu Uğur “hocamızın dediği gibi maça iyi başlamamıza rağmen, 2-0 geriye düştük, devre arası soyunma odasına girdiğimizde tekrardan sahaya çıkıp bu skoru değiştirmek bizim elimizdeydi. İkinci yarıya iyi başladık, 2-2 beraberliği yakaladıktan sonra bunu fazla sürdüremedik.  Duran bir toptan tekrar geriye düştük ve maçı kaybettik. Ancak bu bizim için iyi bir tecrübe olduğunu düşünüyorum. Artık lige odaklanıp ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

Aydınsporlu oyuncu Umut yaptığı açıklamada “izleyenlere çok güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum, bol gollü ve zevkli bir maç. Normalde üçüncü lig ve Süper Lig takımları maçı gibi görünüyor ama dışardan hiç bilmeyen birisi izlese hangi ligin takımı diye düşünebilir. Çok güzel bir karşılaşma oldu, çok zevkli bir karşılaşma oldu ve biz de çok zevk aldık. 2-2’yi yakaladıktan sonra hemen 5 dakika daha dayanabilseydik daha farklı olabilirdi” dedi.

AKHİSARSPOR CEPHESİ

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu “maç çok sıcak bir ortamda oynandığı için iki takım da oldukça zorluk çekti. Ancak buna rağmen ilk yarı da 2-0’lık bir skoru yakaladık, gerçi ilk yarı çok iyi bir oyun oynadığımızı söyleyemem. Çok bariz kişisel hatalar yaptık, onun akabinde de zaman zaman sıkıntı yaşadığımız anlar oldu. İkinci yarıya başladığımızda yine rakibimiz oyuna iyi başladı, gol buldular, golden sonra daha etkili oynamaya başladılar ve beraberliği yakaladılar. Üçüncü golü bizim erken atmamız, oyunu kopardı. Bundan sonra da zaten daha baskılı ve daha atak oynadık ve 5-2’lik bir skor ile bu maçı net bir skor ile kazandık. Her şeye rağmen bizim için olumlu geçen bir maç oldu” dedi.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Sertan Vardar yaptığı açıklamada “Cumartesi günü yapacağımız maç öncesi moral bulmak istiyorduk. Bu galibiyet en azından bize moral kazandıracaktı. Rakip kim olursa olsun kazanmak güzel ama gol yememiz biraz can sıkıcı oldu. Ancak arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, çünkü çok sıcak bir havada oynadık. 2-0’dan sonra 2-2 olması biraz düşündürücü ama üçüncü golü bulmamız son 20 dakika daha rahat oynadık. 5-2’lik skor bize Cumartesi maçı öncesi moral olmuştur” dedi.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Kenan yaptığı açıklamada “bizim öncelikli amacımız tabiki lig, ancak kupa maçlarında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa maçlarının bir avantajı da forma şansı bulamayanlar için de büyük bir şans oluyor” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız