KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Akhisarspor’da İsa Turan İmzayı Attı

TFF 3. Ligde mücadele eden Akhisarspor’da teknik direktör İlker Yanar ile yolların ayrılmasından sonra İsa Turan ile anlaşarak imzayı attı.

18 Ocak 2024 Saat: 13:36
Akhisarspor’da İsa Turan İmzayı Attı
Akhisarspor’da İsa Turan İmzayı Attı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Akhisarspor’da İsa Turan İmzayı Attı

Akhisar Haberleri.com - MHA

TFF 3. Ligde mücadele eden Akhisarspor’da teknik direktör İlker Yanar ile yolların ayrılmasından sonra İsa Turan ile anlaşarak imzayı attı. Akhisarspor’da Hamza Hamzaoğlu’nun yardımcılığını yapan İsa Turan, Kaleci Antrenörü Metin Mert, yardımcı antrenörler Şevket Candar ve Hüsnü Koşaner ile anlaşarak imzaları attılar.

Akhisarspor başkanı Öner Alanç; ”Göreve geldiğimiz andan itibaren Teknik heyetimiz İlker Yanar hoca ile yollarımızı ayırdık. Yeni hocamız İsa Turan ve Kaleci Antrenörü Metin Mert, yardımcı antrenörler Şevket Candar ve Hüsnü Koşaner ile anlaştık. Önceliğimiz bu lig’de kalmak olacaktır. Daha sonrada önceki başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz. Göreve geldiğimizde 9 futbolcumuz TFF’ye müracaat etmişlerdi. Biz futbolcularımıza ödemelerini yaparak futbolcularımız federasyondan imzalarını geriye aldılar. Transfer yasağı ile bir çalışmamız yok. İkinci dönem bunlarla ilgili de çalışmalar yapacağız. Üyeliklerle ilgili tüzükteki koşularını yerine getiren tüm arkadaşlarımızın üyelikleri deva edecek, yerine getirmeyenlerin yasalar çerçevesinde yapılması gerekenleri yapacağız” dedi.

Akhisarspor teknik direktörlüğe imza atan İsa Turan;”  öncelikte camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bizler buraya gönül birlikteliği ile geldik. Daha önce burada çalışmış Hamza Hamzaoğlu hocamızın onun gönül birliği ile ahtı vefa ve sevgisini Akhisarspor’un bu durumda olmasına hiç birimizin gönlü elvermedi. Biz bu işe dava meselesi ve futbola hizmet vesilesi olarak baktık. Bizde elimizden geldiği kadar bu uzun yola çıktık. Bu uzun yolda hep beraber olacağız. Bunun iyi günü ve kötü günü olacak. Çünkü şuanda zor durumda yaşıyor. Bunu herkes farkında, biz teknik anlamda elimizden gelen şeyi özveriyle yapacağız. Bu genç çocuklarımıza sahip çıkacağız. Burası Avrupa’yı görmüş buralardan çok büyük dersler alınarak yeni yol, yeni planlama ve daha kalıcı bir Akhisarspor oluşturabilme adına tüm şehrin bireyleri bir araya gelerek bizde buna katkı sağlamak için buradayız. Güzel günler yaşamak istiyoruz. 10 yıl önce ben altyapı sorumlusu olarak buradaydım. Burada o yıllarda beğendiğin öğrenci futbolcularım var, buraya yabancı değiliz” dedi.

Takım kaptanı Yavuz Özbakan;” İlk yarıyı bitirdikten sonra takımda ve kulüpte değişimler oldu. İkinci yarıya kendi tesislerimizde çok iyi hazırlandık. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Kuşadası maçını bekliyoruz. Pazar günü 7’den 70’e tüm taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz. Taraftarımız olunca biz daha iyi oynuyoruz. Bu lig’in üstünde teknik heyetimiz var. Biz hocalarımızı önceden tanıyorduk bize çok şey katacaklar ”dedi.

Bora Yılmaz;” Moral motivasyon olarak çok iyi durumdayız. Tüm futbolcu arkadaşlarım istekli ve arzulu durumda. Arkadaşlıklarımız çok iyi, bu birlikteliğimiz takıma başarı getirecektir. Hocalarımız çok iyi bizlere çok iyi davranıyorlar. İyi bir ortam yakaladık. Sahamızda oynayacağımız ilk maç Kuşadası maçına çok iyi hazırlandık.  Bunu sahada göstereceğiz. Biz iyi oynuyoruz, sadece sonuç alamıyorduk. İkinci devrede iyi sonuçlar alacağız. İkinci devre bizim için iyi geçecek. Sonunda lig’i mutlu olarak bitireceğiz.

İsa Turan (Teknik Direktör)

Metin Mert (Kaleci Antrenörü)

Şevket Candar

Hüsnü Koşaner

İmza töreninde konuşan Akhisarspor başkanı Özay Alkan;” 2023-2024 sezonu hazırlıklarımıza hocalarımızla başlayacağız. Karşılıklı görüştüğümüz, süreli açma ile alakalı bir projemiz vardı. Bir de isim hakkı ile alakalı üç tane firmaya teklif verdik. Çok ciddi rakamlar. Borçu bitirerek de sezona başlayabiliriz. Federasyonun ciddi anlamda yatırımları artırmasıyla çok yüklü paralar gelecek. Bu parayla sıfır gittiğimizde sezonu sadece konaklama bedelleri ile geçirebileceğiz. Bu iki aşamadan biri olursa sezon başında transferi açmak büyük hedefimiz. Ola ki yazışmalarla alakalı bir sıkıntı yaşarsak şu an transferle ilgili parayı yatırsak bile FIFA’dan alınacak izinler üzerine gelmesi gerekiyor bu raporların. Bunların bize ulaşmasında bir gecikme yaşarsak biz sezon ortasında kesin hazır hale geleceğiz. Transfer bakımından da oyuncu izleme yapıyoruz. Birkaç yeni projemiz var kulübe ciddi gelir getirecek 3 projenin 2’sini bitirdik. Projeleri yakında açıklayacağız “ dedi.






















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız