KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisarspor, ilk antrenman maçını 3-0 kazandı!

Akhisarspor, ilk antrenman maçını 3-0 kazandı!

11 Ağustos 2011 Saat: 10:59
Akhisarspor, ilk antrenman maçını 3-0 kazandı!
Akhisarspor, ilk antrenman maçını 3-0 kazandı!
DAYIOĞLU KASABI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, Bigadiç Hera Termal Otel tesislerinde bir haftadır kamp yapan 3. lig 1.ci Grubun yeni takımlarından Beşikdüzüspor ile Yılmaz Atabarut Tesislerinde, antrenman maçı yaptı. Bu sezon Akhisar’da ilk antrenman maçına çıkan Yeşil Siyahlılar oynadığı futbol ile göz doldurdu. Ercan  Soylu, Mehmet Öztürk, Zeynel Öztürk’ün yönettiği müsabakada her iki takım teknik direktörleri tüm oyuncularını deneme fırsatı bulduğu karşılaşmada, Akhisar her iki yarısında attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı. 15 dakika resim çekimi yapıldıktan sonra basına ve taraftarlara kapalı olan müsabakayı, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor yönetim kurulu ve Beşikdüzüspor yöneticileri toplu halde maçı izlediler.

 

Karşılaşmanın ilk yarısına Kalede Bekir, defansta Fatih, Uğur, Davidson, İsmail, orta sahada Mustafa Aşan,  Diego da Costa Lima, Lütfü, Önder, forvette Emre ve Osman ikilisiyle sahada yer aldı. Konuk takım Beşikdüzüspor’da Kalede Fatih, defansta Burak, Emre, Barış, Halit, Emrah, Sebahatttin, Uğur, Ziya, Gökhan ve Salih  on biriyle sahaya çıktılar.  Karşılaşmaya hızlı başlayan  yeşil siyahlılar 25. Dakikada İsmail Özeren’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi.

 

İkinci yarıdaki her iki takımda sahadaki on birlerini değiştirerek oyuna başladı. 47. dakikada Şehmuz Özer’in attığı golle durum 2-0 oldu. 75. Dakikada Anıl Taşdemir’in attığı golle Akhisar Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrıldı.

















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız