KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Akhisarspor Sağlık Kontrolünden Geçti

Akhisarspor Sağlık Kontrolünden Geçti

7 Temmuz 2012 Saat: 18:31
Akhisarspor Sağlık Kontrolünden Geçti
Akhisarspor Sağlık Kontrolünden Geçti
DAYIOĞLU KASABI


Akhisarspor Sağlık Kontrolünden Geçti
AKHİSAR : MHA - (Emrah DÜZTAŞ)

Akhisar Belediyesporlu futbolcular, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
Hastanede gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Manisaspor ile Akhisar Belediyespor arasında yaşanan stat sorunuyla ilgili, iki takım arasındaki dostluğun zedelenmemesi gerektiğini ifade etti.
Hamzaoğlu, maçlarını oynamak için ilk tercihlerinin Akhisar olduğunu, ancak şartların buna müsaade etmediğini hatırlatarak, şunları söyledi: ''Biz Manisa'nın takımıyız. Ondan sonraki ilk isteğimiz Manisa. Yani sonuçta hem Manisaspor hem de biz bu ilin takımıyız. Biz Manisa'yı tercih ettik ama son günlerde basından takip ettiğim kadarıyla herhalde stat konusunda bazı problemler yaşanıyor. Biz müsabakalarımızı Manisa'da oynamak istiyoruz ama iki kulüp arasına bir sıkıntı sokmanın anlamı yok. Gider gerekirse İzmir'de veya bir başka yerde maçlarımızı oynarız. Önemli olan dostluk zedelenmesin.''
Transfer çalışmalarına da değinen Hamzaoğlu, takımın hücum bölgesine yeni transfer düşündüklerini belirterek, ''Görüştüğümüz oyuncular var, prensipte anlaştığımız oyuncular var. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içinde onlar da netleşecek. Bu şekilde transferi kapatmış olacağız. Kampa gidip döndükten sonra başka bir eksiğimiz varsa onları da tamamlayacağız'' diye konuştu.
-Futbolcuların görüşleri-
Takım kaptanı Emrah Eren, geçen seneden oturmuş bir kadroya sahip olduklarını bu nedenle de uyum sorunu yaşamadıklarını belirterek, öncelikli amaçlarının ligde kalıcı olmak olduğunu söyledi.
''Çok hayalci olmaya gerek yok'' diyen Emrah Eren, ''Ligde kalarak önümüzdeki senelerin yatırımını yapabilmek istiyoruz. İnşallah bunu yaparak bizi sevenlere ve Türkiye kamuoyuna bekledikleri, istedikleri Akhisar Belediyespor'u seyrettirebiliriz'' dedi.
Akhisar Belediyespor'un yeni transferi Çağdaş Atan ise bu sezon müsabakaları Manisa'da oynamanın daha uygun olacağını düşündüğünü, Akhisar Belediyespor'a transferinin her iki tarafı da memnun ettiğini kaydetti.
Takımın tecrübeli oyuncuların Kürşat Duymuş da Akhisar Belediyespor'un maçlarını en kısa mesafede oynamasının kendileri açısından bir avantaj sağlayacağını belirterek, ''Çünkü ne kadar uzağa giderseniz hem risk hem de deplasman havası daha fazla olur diye düşünüyorum'' dedi.

Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Akhisarspor oyuncuları meşhur Manisa kebabcısında öğlen yemeği yediler.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız