KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Boş Reklam Alanı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Güncel

Akhisarspor Taraftarları derneğinden ABZED’e Destek

Akhisarspor Taraftarları derneğinden ABZED’e Destek

15 Mayıs 2013 Saat: 21:40
Akhisarspor Taraftarları derneğinden ABZED’e Destek
Akhisarspor Taraftarları derneğinden ABZED’e Destek
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri kendi imkânları ile aldıkları tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine ulaşması için Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED) Derneği Başkanı Cem Bayrak’a teslim ettiler.

Cem Bayrak “Bu yıl benim için duygu dolu bir yıl. Bunca senedir koşmamın meyvelerini bu sene aldım diyebilirim. Bu yıl haltercilerimiz şampiyon olup madalyalarını aldılar. Hocamızın sayesinde 45 günlük kısa bir sürede bölgeler arası değil Türkiye genelinde şampiyon olarak Antalya’dan döndüler. İnanıyorum ki bu çocuklarımıza sahip çıktığımız zaman daha doğrusu engellilerimize sahip çıktığımız zaman çok şeyleri başaracaklarına inanıyorum. Şuan Türkiye’nin hangi ilinde, ilçesinde demiyorum ilinde 5 tane genç göndereceksin, 5’ide madalya alarak gelecek. Bugün Akhisar engelliler konusunda parmakla gösterilen bir yer. Şu Cafe’yi açalı 3 yıl oldu. Burada zihinsel engelli 4 tane çocuk yetişti. Bu yavrularımız ocakçı oldular. Şuan üçü de ayaklarının üzerinde duruyor. Düne kadar ailesiyle yaşıyorlardı bugün kendileri yaşıyor. Bizim birbirimize sahip çıkmamız lazım. Bununda örneğini sizler verdiniz, sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akhisar Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Uz;“  Antalya’dan madalya alan kardeşlerimizi cani gönülden kutluyorum. Biz taraftarlar derneği olarak engelliye engelli demiyoruz. Her türlü desteğe hazırız ve her zaman sizlerin yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde bizlerin başaramayacağı şey yoktur” dedi.