KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akhisarspor, Tavşanlı Hazırlıklarına Başladı

Akhisarspor, Tavşanlı Hazırlıklarına Başladı

28 Mart 2012 Saat: 18:12
Akhisarspor, Tavşanlı Hazırlıklarına Başladı
Akhisarspor, Tavşanlı Hazırlıklarına Başladı
DAYIOĞLU KASABI

Bank Asya 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Akhisar Belediyespor haftasonu Cumartesi günü konuk olacağı Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürüyor. Antrenman öncesi Akhisar Ak-Sek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile buluşan futbolcular eğlenceli dakikalar yaşadı.

 

Ege bölgesinde zirveye yakın olmamız hem sevindirici hem de üzücü olarak düşünüyorum. Biz elimizden geldiği kadar en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Geçen hafta kendi sahamızda önemli bir galibiyet aldık sahamızda. Ligin bitimine 7 gafta kaldı ve önümüzde bu hafta Tavşanlı Linyitspor ile zorlu bir mücadelemiz var. Tavşanlı da bir an önce düşme potasından uzaklaşmaya çalışacaktır. Dolayısıyla bizler yine orada iyi bir mücadele ve sonuç ile dönmeyi düşünüyoruz, inşallah bunu da başarabiliriz. Hedefimiz gidebildiğimiz en üst noktaya kadar gidebilmektir. Göztepe maçı ile şehrimizde güzel bir hava yakaladık ve bu çıkışı da lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Burada taraftarımıza, şehrimize ve herkese çok büyük iş düşüyor. Şuanda herkesin elinden gelen herşeyi yapması gerekmektedir. Zirve mücadelesinin ligde son hafta kadar sürecek gibi görünüyor. Bunun için ciddiyeti ve kararlılığı son haftaya kadar sürmek gerekmektedir.

 

Lima ve İsmail Özeren’in sakatlıkları devam ediyor, Şehmus ve Ahmet Cebe’nin durumları ise kritik, Kürşat zaten sarı kart cezalısı ve bu hafta yok. Eksikliklerimiz muhakkak önemlidir, ama sahaya 11 kişi çıkacağımız için bizim eksiğimiz yok diyebiliriz. Çıkan arkadaşlar da kendilerini en iyi şekilde hazırlamaktadırlar. Sezon başından buyana iyi çalışıyorlar belki bugüne kadar hiç forma şansı bulamayan arkadaşlarımız ilk 11’e girebilir. Bugüne kadar risk almayan takımlar artık stratejik riskler almaya başlayacaktır bundan sonraki karşılaşmalar daha heyecanlı geçecektir. Bank Asya’da son 7 haftaya girilirken bundan sonraki tüm maçlar izlemeye değer karşılaşmalar olacaktır” dedi.

 

Bank Asya 1. Lig’de mücadele veren Elazığspor ve Kasımpaşa’nın tenlik direktör değiştirmesi sorusuna yanıt veren Hamzaoğlu “ben her zaman takımlarda istikrardan yanayım, sonuçta buraya kadar getiren bu hocadır. Keşke onlarla devam edebilselerdi, onlarla hedeflerine ulaşabilselerdi. Ama bazen böyle şeyler de gerekli oluyor. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur” dedi.







 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız