KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Akhisarspor TRT TÜRK te !

Akhisarspor TRT TÜRK te !

5 Nisan 2012 Saat: 13:07
Akhisarspor TRT TÜRK te !
Akhisarspor TRT TÜRK te !
DAYIOĞLU KASABI


 

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumuna bağlı TRT Türk kanalında her Çarşamba saat 23.30 da yayınlanan "Şehirler Arası Futbol" Programında bu hafta Akhisar ve Akhisar Belediyespor tanıtıldı. TFF 1. Ligin 29. haftasının karşılaşmalarının özetinin ardından haftanın takımı olarak deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'u 2-1 yenen Akhisar Belediyespor oldu. Programda Tunç Kayacı ile haftanın yorumu bölümünün ardından Akhisar ve Akhisar Belediyespor tanıtımı yapıldı.

------

------

Akhisar Belediyespor tanıtım bölümünde ilk olarak Akigolar Taraftar grubu Yalçın Utçu söz aldı. Tatü lakaplı tribün lideri Utçu yaptığı açıklamada "Akigolar 1977-1980 arası Akhisarspor ile Amigonun birleşiminden oluşan Akigolar taraftar grubudur. Akigolar ülkemizin örnek alınacak taraftar grupları arasında yer almaktadır. Şiddete ve kavgaya karşıyız. saha içinde takımımıza destek vermek için maçlara gideriz. kesinlik bugüne kadar hiç sahamız kapanmadı ve seyircisiz bir maç olmadı. sahamıza gelen takımların taraftarlarını ağırlar ve kahvaltıda buluşur şehrimize özgü zeytin ve zeytinyağından ikram ederiz. Şuanda şampiyonluğun en büyük adaların birisi takımımızdır" dedi.


Daha sonra söz alan Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu "Akhisar çok güzel bir şehir. burada futbola olan ilgi oldukça iyi. Olumsuzluk herhangi bir taşkınlık, olumsuz davranışlar olmuyor. zaten tercih sebeplerimizden bir tanesi de budur. Şuana kadar da bu tercihi yaptığımız için de memnunuz. Sezon başında takımı oluştururken kısa vadeli hedefimiz ligde kalmaktı, bunu da ilk yarı bittiğinde aşağı yukarı yakalamış olduğumuz için yeni bir hedef koymamız gerekiyordu ve bunu da bu takımın başarabileceğine inandığımız için şu anki hedefimiz Süper Lig'dir. Şuana kadar herşey çok olumlu geçti, bir tek sahamızda kazandığımız maç sayısının az olmasıdır. " dedi.


Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı "Akhisar'ın şuanda Türkiye'de ses getiren büyük bir başarısı var. Tabiki bu başarı tesadüf değildir. Bu başarı hikayesi temellendirilirse Akhisar'daki futbol kültürüne bağlı olarak bir başarı var. burada bir Süper Lig hedefimiz var. Bu da Akhisar ölçeğinde büyük bir başarıdır. Bu hikaye çok sıcak bir hikayedir. Bu hikayeye bağlı olarak bu kentteki yaşamlardan birşeyler verebiliriz. Mesela Akhisar 553 yıldır bir festivali kutluyor. Bu 553 yıldır bir festivalin kutlanabilmesi bu kentteki hayata ve yaşama ilişkin ip uçları veriyor. bu kent demek ki istikrarlı, sürdürülebilir işleri yapabilen bir kenttir. İnşallah bu başarımızı aynı prensipler çerçevesinde kentimizin birikimlerine ve kazanımlarına sadakatle bağlı kalarak bunları devam ettirmeye çalışacağız. bizden sonraki başarılara da temel olmaya çalışacağız" dedi.


Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Yüksel yaptığı açıklamada "Ömer İşçi kardeşimizin ardından 3 yıldır Akhisar Belediyespor'un başkanlık görevini yürütmekteyim. Takımın başına geldiğim 2 ligdeydik, daha sonra birinci olarak Güngören ile TFF 1 Lig'e çıktık ve 2 yıldır mücadele veriyoruz. Bu yıl çok iyi bir kadro kurduk. sezon başında kendimize ilk 6 diye bir hedef koyduk, şuanda aşağı yukarı bu hedefimizi kesinleştirdik. Tesisleşme adına yeni bir tesis ve stat projemiz var. Bu konuda çalışmalarımız belediye bünyesinde devam etmektedir, projeler şuanda çıktı. Önümüzdeki yıl projelerimizi hayata geçireceğimize inanıyorum. Bizim bir ilçe takımı olmamız bir handikap değildir. İşin doğrusu baştan korkuyorduk, büyük sermayeler gerekiyordu diğer takımlara baktığımızda. Fakat tasarruflu bütçelerle bu işin olabileceğini gördük. En azından bunun örneği olmaya çalışıyoruz" dedi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız