KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Akhisarsporlu Basketbolcular Öğrenciler ile !

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol takımı oyuncuları içeride yapılan karşılaşmalarda hiçbir zaman yalnız bırakmayan küçük taraftarları okullarında ziyaret ederek sürpriz yaptılar.

9 Aralık 2011 Saat: 16:50
Akhisarsporlu Basketbolcular Öğrenciler ile !
Akhisarsporlu Basketbolcular Öğrenciler ile !
DAYIOĞLU KASABI


 

Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol takımı oyuncuları içeride yapılan karşılaşmalarda hiçbir zaman yalnız bırakmayan küçük taraftarları okullarında ziyaret ederek sürpriz yaptılar. Akhisar Belediyespor Basketbol Takımı İdari Menajeri Erkan Poğaçacı, Takım antrenörü Zafer Aktaş ve oyuncular ilk olarak öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sıralarını paylaştılar.

 

Yeşil-Siyahlı ekipte 2 yıldır oynayan Tyrone Nelson öğrenciler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Okul salonunda Antrenör Zafer Aktaş takımı tanıttıktan sonra öğrenciler ile bir soru-cevap kısmına geçildi. Ziyaret sonrasında öğrencilere imza veren oyuncular çıkışta zor anlar yaşadılar.

 

Yeşil Siyahlı ekibin Teknik Direktörü Zafer Aktaş 10 Aralık Cumartesi günü konuk edecekleri İstanbul Büyülşehir Belediyespor müsabakasında yine taraftarı salona çağırırken takım hakkında da bilgiler verdi. Aktaş yaptığı açıklamada “Bu sezon çok yoğun maç trafiğimiz var. 8 Ekim’de başlayan sezondan bugüne kadar 2 aylık süreçte 14 karşılaşma yaptık. Bundan dolayı bazı günler bizlerin de dengesi bozuk olabiliyor. Mesela Gelişim Koleji maçında hücum anlamında hiçbir etki gösteremedik. Bizim takımımız bugüne kadar yapabileceğinin en iyisinin bugün puan tablosunda görüyoruz ve bundan ötesine de gidebileceğimizi düşünmüyorum. Tüm kapasitemizi zaten sahaya yansıtıyoruz. Akhisarlı sporseverlere maçlar da seyir zevki yüksek bir maç çıkartmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bizin için kazanmak çok güzel ancak daha güzel olan konu ise Basketbol’u sevdirmek daha güzel diye düşünüyorum. Bizler sistem takımı olabilmek için oynuyoruz, bunun için de büyük çaba sarfediyoruz. Yeni gelen arkadaşlar da bun ayak uyduracaklar, bu da çok kolay bir şey değil, bu bir süreç o süreci yaşayacağız, yeni gelen oyuncular da bu süreç de takımda yer bulacaktır. Şuanda takıma takviye konusunda ihtiyacımız yok” dedi.

---

---




































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız