KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Boş Reklam Alanı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Güncel

Akhisrlı Okçular Türkiye 5. Oldular

5-8 Mart 2015 tarihlerinde Bursa ilinde yapılan minikler Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Akhisarlı Okçular Türkiye 5. Oldu.

13 Mart 2015 Saat: 18:44
Akhisrlı Okçular Türkiye 5. Oldular
Akhisrlı Okçular Türkiye 5. Oldular
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Akhisar Fayton Hotel

5-8 Mart 2015 tarihlerinde Bursa ilinde yapılan minikler Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Akhisarlı Okçular Türkiye 5. Oldu.

Manisa’nın ilçeler arasında ve Akhisar’ın tek Okçuluk sporcuları olan Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu sporcuları Türkiye 5. olarak ilçemizi ve ilimizi gururla temsil ettiler.

5 sporcumuzun yarıştığı müsabakalarda, Türkiye genelinden toplamda 600 okçuluk sporcusu katıldı. Kendi kategorilerinde 36 sporcuyla yarışan ve müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu sporcuları Akhisar’ımızı başarıyla temsil ettiler.

Akhisar Ticaret Borsası Altı Eylül İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Okçuluk Antrenörü olan Arif Zeyrek ile yaptığımız röportaj da; “Geçen sene okullar arası okçuluk müsabakaları ile başladığımız, bu senede başarıya daha da yaklaştığımız bir sezon geçirmekteyiz. Bursa da yapılan müsabakalarda toplamda 600 sporcu katıldı. Sporcularımız kategorilerinde 36 sporcu ile yarıştı ve sıralamalarda 18, 19, 23, 24 ve 42. Oldular. Bu sıralamalar da bize Türkiye 5.’liğini getirdi. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bizlere okul müdürümüz İsmail Yalturak’ın büyük destekleri olmuştur. Kendilerine vermiş oldukları desteklerden ötürü şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim. Aynı zamanda bize desteklerini esirgemeyen okul aile birliği ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Mermer’e de teşekkür ederiz.” Dedi.

Aynı zaman da hem Akhisar’ın hem de Manisa’nın en küçük okçuluk sporcusu olan 8 yaşındaki Sağanak Zeyrek önümüzdeki yıl için yarışmalara hazırlanıyor.

Bursa da yapılan okçuluk müsabakalarına katılan sporcular ve dereceleri;

Ali Ediz Zeyrek                  Türkiye 18.’si

Bertu çalışkan                   Türkiye 19.’su

Berke Ünlü                        Türkiye 23.’sü

Fethi Akay Kanmış          Türkiye 24.’sü

Şuheda Balcı                      Türkiye 42.’si

Akhisar Haber - Özel Akhisar Hastanesi