KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Akigolar İstanbul’a 8 otobüsle gidiyor!

Akhisar Belediyespor Pazar günü İstanbul deplasmanında oynanacak Kartalspor maçı için taraftarlara Akhisarlı iş adamları katkılarıyla, Akigolar 400 taraftarı 8 otobüs ile İstanbul’a gidiyor.

19 Nisan 2011 Saat: 00:36
Akigolar İstanbul’a 8 otobüsle gidiyor!
Akigolar İstanbul’a 8 otobüsle gidiyor!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyespor Pazar günü İstanbul deplasmanında oynanacak Kartalspor maçı için taraftarlara Akhisarlı iş adamları katkılarıyla, Akigolar 400 taraftarı 8 otobüs ile İstanbul’a gidiyor. Belediyespor tribün lideri Yalçın Utçu (TATÜ), Hakan Kurtay, Ali Sağsöz, Cüneyt Sıvacı (CİNO), Yasin Üsttaş, Akhisar yerel basına İstanbul yolu üzerindeki Köfteci Gürlüoğlu’nda akşam yemeği verdi.    

Akigolar tarafından İstanbul yolu üzerindeki Köfteci Gürlüoğlu’nda yerel basına verdiği akşam yemeğinde konuşan Akigo Hakan Kurtay;” sözlerime başlamadan önce bizleri kırmayarak verdiğimiz akşam yemeğine katıldığınız için Akhisar yerel basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. Ticaret Borsası başkanı Sayın Emin Demirci ve ailesine baş sağlığı diliyoruz. Bu hafta sonu İstanbul deplasmanında oynayacağımız Kartalspor maçında takımımızı yanlız bırakmamak için İstanbul’a akmaya karar verdik. Bu zorlu süreçte takımımızın her zaman arkasındayız. İnşallah Kartal’dan puanlarla döneceğimize inanıyor ve bunu başaracak güçteyiz. Bize bu zorlu deplasman maçında yardımlarını esirgemeyen Sayın Belediye başkanımız Salih Hızlı, Keskinoğlu Şirketler Grubu yönetim kurulu üyesi İsmail Keskinoğlu, Özçelik inşaat Şirketi yönetim kurulu başkanı Sayın Cemil Özçelik, Graniser Şirketine, AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Sayın Uğur Aydemir, Aydar Zeytincilik şirketi yönetim kurulu üyesi Sayın Aydın Aydar, Atatur şirketi yönetim kurulu Başkanı Sayın Ayhan Ata, Gülbeyaz Yemek Fabrikası sahibi Sayın Şaban Taşdemir, mütahit Sayın İlhan Aysu ve Köfteci Gürlüoğlu tesisleri sahibi sayın Hüseyin Gürlüoğlu’na (KAKA) teşekkür ediyoruz” dediler.








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız