KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Aksek Sevgi Çocuklarından Aşure Etkinliği

Aksek Sevgi Çocuklarından Aşure Etkinliği

19 Aralık 2012 Saat: 18:46
Aksek Sevgi Çocuklarından Aşure Etkinliği
Aksek Sevgi Çocuklarından Aşure Etkinliği
DAYIOĞLU KASABI



Akhisar Aksek Özel Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi personeli tarafından yapılan büyük bir tencere Aşureyi çocuklara ve misafirlere ikram ettiler. Ulu Camı Eğitim ve Kültür Vakfı, Ulucami Kur'an Kursu Başkan yardımcısı Mehmet Gedik’in dualarından sonra kurum çalışanları aşureyi kâselere doldurdu.

Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Derneğini Müdürü Nuray Bayraktar, Psikolog Özgür Güneş ve Öğretmenler Filiz Biçerer, Şeyda Durak, Fatma Doğan, Fatma Gürkan, Özlem Tekin, Neval Girgin, Nazife Söylemez, Nihat Efe tarafından hazırlanan Aşure, Sevgi Çocuklarının öğrencileri ve misafirler afiyetle yediler.

Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve Personelin hazırladıkları Aşureleri öğrencilere ve misafirlere dağıtıldıktan sonra Dernek Başkan Halil Hatip;” Geleneksel hale getirdiğimiz, aşureyi günümüzde siz misafirlerimizin katılmasından çocuklarımız ve yönetimimiz son derece memnun kaldık. Buradan basınımıza da bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak sizler toplumda bizlerin sesi ve görselliği oluyorsunuz. Akhisarlılarda bizim yaptıklarımıza beraber daha çok sahip çıkıyorlar. Bizim elimiz, dilimiz, gözümüz olduğunuz için sizlere candan teşekkür ediyorum” dedi.

Burada Kurum Müdürümüz Nuray Bayraktar, Öğretmenlerimiz ve Personelimizin hazırladığı aşureyi afiyetle hep beraber yiyelim diyerek sözlerini tamamladı.

Rehabilitasyon Merkezinin hazırladığı aşureye gününe Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanı Halil Hatip, yönetim kurulu üyeleri,  Belediye başkanı Salih Hızlı, AKP İlçe Başkan adayı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Manifaturacı ve Tuhafiye Odası Başkanı Ruşen Üren, Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, öğrenci ve öğretmenler katıldı.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız