Ali Kayalı Kahveciler Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Akhisar Kahveciler Odası 14.01.2014 tarihinde yapılacak olan başkanlık seçiminde Ali Kayalı adaylığını Ahmet Kayalı İş hanında bulunan kahveciler odasında yaptığı basın açıklamasıyla açıkladı.
Kahveciler Odası başkan adayı, Ali Kayalı’nın okuduğu basın açıklamasının tam metti
Değerli Meslekdaşlarım ;
Toplumsal anlayış bütünlüğünde, kişisel yaşam tecrübelerim ve şahsi anlamlarım dahilinde, içinde yaşadığım toplumun sosyal, sosyakültürel, toplumsal ve de siyasal anlayış bütünlüğünde, başkalarının görüşlerine değer vererek, hürriyet ve hakkaniyetlerine saygı çerçevesinde 24 yıldan beri Paşaoğlu Kıraathane’sinin işletmeciliğini yapıyorum.
8 yıldır Akhisar Kahveciler Esnaf Odası’nda Yönetim Kurulu Üyesiyim.
Geçen süre içerisinde mesleki sıkıntılarımızın giderilemediği ve çözüm yolu aranmadığını gördüm.Yönetim Kurulu Üyesi olarak, tek başıma bu sıkıntılarımızın giderilmesi için çalışsam da çabalarımın sonuçsuz neticelenmesinden dolayı hicap duydum.Yönetim kurulu üyesi oldum süre içerisinde kazandığım tecrübelerimi odamıza aktarmak ve meslektaşlarımın sıkıntılarını giderebilmek için Akhisar Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığı’na aday oldum.
Oluşturduğum yeni yönetim ve denetim kurulu ekibim; ‘’Gürsel Polat, Serdar Akarsu, Ceyhun Çetin, Engin Ülker, Özcan Baykan, Yılmaz Akay, Yasin Avcı, Cengiz Küçük, Mehmet Okan’ ile birlikte 14.01.2014 tarihinde yapılacak seçimde Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğumu meslektaşlarımın ve kamuoyunun bilgisine arz ederim.