KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Altınsoy, Atatürk büst’ü, çeşme ve havuz açılışlarını yaptı

Altınsoy, Atatürk büst’ü, çeşme ve havuz açılışlarını yaptı

6 Haziran 2012 Saat: 22:13
Altınsoy, Atatürk büst’ü, çeşme ve havuz açılışlarını yaptı
Altınsoy, Atatürk büst’ü, çeşme ve havuz açılışlarını yaptı
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Derneği tarafından Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bahçesine yapılan Çeşme, Manisa Valiliği Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesine yapılan Havuz ve Yırcalı Anaokulu bahçesine yapılan Atatürk Büst’ün açılışlarını Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy tarafından açıldı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, ilk olarak Akhisar Cumhuriyet İlköğretim Okulunda Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Derneği tarafından yaptırılan çeşmelerin açılışını su içerek yaptı. Manisa Valiliği Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bahçesine yapılan Havuz açılışını, Yırcalı Anaokulu bahçesine yapılan Atatürk Büst’ün açılışlarından sonra Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Derneğini ziyaret etti. Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy; katkılarından dolayı Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Derneği Başkanı İrfan Aksoy’a plaket verirken; İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer’de Teşekkür Belgesi verdi.


Cumhuriyet İlköğretim okulunda çeşme açılışı

Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesine Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Derneği Başkanı tarafından yapılan çeşme açılışını Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy yaptı. Açılışta konuşan Mustafa Altınsoy;” Erzurumlular Derneği tarafından okul bahçesine yapılmış bu çeşme için sizleri bir Erzurumlu olarak tebrik ediyorum,.memnun oldum sizlere helal olsun. Memnun oldum hem Milli Eğitime yapılan bir hizmet hem de bunu yapanların Erzurumlu olmalarıdır.  Sadaka’yı cariye bırakmak önemlidir. Siz gittikten sonra arkanızda sevap kazanacak şeylerden birisi, mektep, medrese ve okul yaptırmak,  birisi hayırlı evlat bırakmak, birisi de yol, köprü, çeşme gibi bir şeyler yaptırmaktır. Bu nedenle Akhisar Erzurumlular Derneğini tebrik ediyorum, çok güzel düşünmüşsünüz. İnşallah Erzurumlular Derneği olarak okul yaptırırsınız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Rehabilitasyon Merkezi Havuz açılışı

Havuz açılışında konuşan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy;” Okul bahçesine yaptırdığınız Çeşmeden sonra Manisa Valiliği Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müdürlüğünün bahçesine de yaptığınız bu güzel havuz içinde teşekkür ediyorum. Yaptığınız bu çalışmaların vatandaşlarımıza örnek olmasıdır. İyi örneklerinde vatandaşımızla paylaşılınca güzellikleri ortaya çıkıyor. Topluma güzel örnekleri sergilemek gerekiyor ki birileri de bunlardan örnekler çıkararak, böyle güzellikleri sergilemek lazımdır. Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Derneği arkadaşlarımız güzel bir örnekler yaparak sergilemişler bende bir Erzurumlu, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü olarak sizleri tebrik ediyorum dedikten sonra havuz başında hep beraber çay içtiler.


Atatürk Büst’ü açılışı

    

Akhisar Yırcalı Anaokulu bahçesine yapılan Atatürk Büst’ün açılışında Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy;” Bu sadece büst açmak değil, esas olan Atatürk’ün bize vermiş olduğu ilkeleri benimsemektir diyerek konuşmasına başlayan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy;” Atatürk öğretmenlere diyor ki “ Cumhuriyet sizden Fikri Hür, Vicdanı hür nesiller” yetiştirmenizi istiyor. Atatürk bir başka sözünde de “Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” demiştir. Bizler sadece Atatürk’ün  kalıplaşmış bir büst açılışından öte, fikirlerini ve hayat mücadelesini iyi anlamamız lazımdır. Atatürk bir kenarda yatsaydı, bu gün bu Cumhuriyet olmayacaktı. Mustafa Kemal Atatürk’te bir Osmanlı Paşasıdır. Osmanlının yetiştirmiş olduğu bir Paşa’dır, bir Subayımızdır. Atatürk’ün dediği gibi” Ey Türk Gençliği Birinci Vazifemiz Cumhuriyeti İlelebet Muhafaza ve Müdafaa etmektir” bize düşen de bu cümlenin daha güzel noktalara getirmek ülkemizi daha güçlü yapmaktır. Bu Büst’ün yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.  

Açılış törenlerine Manisa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Şube Müdürü Cafer Tetik, okul Müdürü Rizvan Binarbaşı, Yırcalı Anaokulu Müdürü Sevda Ertürk ve öğretmenleri, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan,  Akhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir Bozkurt, Akhisar Erzurumlular ve Erzurum’u Sevenler Derneği Başkanı İrfan Aksoy, Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız