KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Ana Sınıfı Öğrencileri Protokolü Ziyaret Ettiler!

2010-2011 Eğitim öğretim yılı, Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri etkinlikleri ayı içersinde, Zehra-Muhittin Kavaklı Anaokulu Okul öncesi okul Müdürü

6 Mayıs 2011 Saat: 00:23
Ana Sınıfı Öğrencileri Protokolü Ziyaret Ettiler!
Ana Sınıfı Öğrencileri Protokolü Ziyaret Ettiler!
DAYIOĞLU KASABI

2010-2011 Eğitim öğretim yılı, Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri etkinlikleri ayı içersinde, Zehra-Muhittin Kavaklı Anaokulu Okul öncesi okul Müdürü Sebahattin Yıldırım, anasınıfı öğretmenleri öğrencileri Emel İkizer, Münire Arpacı, öğrenciler Cansu Coşkun, Mehmet Arda Yonat, Seniha Naz Mendi, Berkay Dinar ile saat 09:30’da Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek’i makamında ziyaret ederek, öğrenciler Cansu Coşkun ile Berkay Dinar çiçek verdiler. Kaymakam Mustafa Çek, ziyarete gelen Müdür, öğretmen ve öğrencileri tebrik ettikten sonra toplu olarak hatıra resmi çektirdiler.

 Saat 11:00’de Misak-ı Milli Ali Şefik ilköğretim okulu Müdür yardımcısı Emine Çevik, anasınıfı Öğretmeni Nesrin Tosuner ve öğrenciler, Kurtay Ayar, Ceren Andaç, Ege Gülfidan, Pınar Akın, Elif Yılmaz ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer’i makamında ziyaret ettiler.  

Bu yıl 7. kutlanan Okul öncesi eğitimi haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Şehit Hasan Acar İlköğretim Okulu, Okul Öncesi öğrencileri Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

Şehit Hasan Acar İlköğretim Okulu Müdürü Musa Ertürk, Okul Öncesi Öğretmeni Nurgül Çetin ve minik öğrenciler Yaşar Ay Deretarla, İzzet Efe Deretarla, Selime Babacan ve Merve Abacı katıldıkları ziyarette başkan Hızlı’yı günün anlam ve önemi adına çiçek takdim ettiler.

Ziyarette bulunan minik öğrencilere çocuk kitapları dağıtan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, okul öncesi eğitimin öneminin yanında çocukların sokaktan ve aileden de kopmaması gerekliliğini vurguladı.





















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız