KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Boş Reklam Alanı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Güncel

Anadolu Gençlik, Miraç Gecesi Programı düzenledi

Anadolu Gençlik, Miraç Gecesi Programı düzenledi

27 Mayıs 2014 Saat: 14:39
Anadolu Gençlik, Miraç Gecesi Programı düzenledi
Anadolu Gençlik, Miraç Gecesi Programı düzenledi
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Anadolu Gençlik Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu Miraç Kandili Programı, Belediye Meclis Salonunda Gerçekleştirildi. Sunuculuğunu, Temsilcilik adına Mert Akça’nın yaptığı program saat 21: 10 da başladı.

Programa başlamadan önce; Soma’mızda gerçekleşen facia dolayısıyla, Şehit olan kardeşlerimiz anılarak, Allah’tan rahmet, başsağlığı ve sabırlar dilendi. Aynı şekilde, Bosna Hersek’teki sel felaketi dolayısıyla canlarını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına sabır temennilerinde bulunuldu.

Program,   İSRA suresinin tilavetiyle başladı. Süleyman AYGÜNEŞ’ in Meali ile birlikte senkronize olarak okuduğu ayetler, Miraç hadisesinin amacını açıklayan ayetlerdi. Ardından Tanıtım sinevizyonu ve Miraç Gecesi sinevizyonu ile devam eden program, Anadolu Gençlik Derneği’nin Bölge sorumlusu, aynı zamanda gazeteci- yazar Şakir TARIM’ın anlatımıyla sona erdi.

Şakir TARIM, İSRA suresinde, ilk ayetlerden hemen sonra Allah’ın, Kudüsten ve isailoğullarından bahsetmesinin hikmetine işaret ederek, “ Miraç ile birlikte, Tüm dünya Müslümanlarının içinde bulunduğu tablo için fiili ve kavli olarak dua edilmeli ve Müslümanım diyen herkesin aklına ve gönlüne Miraç dendiğinde, Kudüs gelmelidir,   Filistin gelmelidir.” Dedi.

Program sonunda,   Manisa’dan katılan emekli imam hatip Halil İbrahim ILIKSU,   ve Harun İNCE, konuşmacı Şakir TARIM ‘ a Hediye taktim ettiler.