KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Artık Bağımsız Ayakta Durabiliyor !

Uzun zamandır dizlerinde ağrı ve ayaklarında uyuşma şikayeti çeken, son üç aydır yürüyemeyen Payende ÇETİNTÜRK (76) Özel Akhisar Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniğine başvurdu.

7 Aralık 2011 Saat: 14:52
Artık Bağımsız Ayakta Durabiliyor !
Artık Bağımsız Ayakta Durabiliyor !
DAYIOĞLU KASABI


 

Uzun zamandır dizlerinde ağrı ve ayaklarında uyuşma şikayeti çeken, son üç aydır yürüyemeyen   Payende ÇETİNTÜRK (76) Özel Akhisar Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Polikliniğine başvurdu.


Uzm. Dr.Necati ÇAKAL’ın muayenesi sonrası Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniğine sevk edilen ÇETİNTÜRK’e Opr. Dr. Ali MÜNGER’in detaylı muayene tetkikleri sonrası Diz Protezi operasyonu gerçekleştirildi.


Opr.Dr.MÜNGER konuyla ilgili ”Bu tür şikayetleri olan hastalarımız çekinmeden sağlık kuruluşlarına başvurabilirler. Uygun şekilde yapıldığı takdirde bu ameliyatlar hastalarımızın gerek fiziksel ve gerekse psikolojik açıdan yaşam standartlarına büyük katkı sağlar” dedi.


Operasyon sonrası Fizyoterapist Ahmet YÜCEL eşliğinde devam eden fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarında bağımsız ayakta durmaya ve bastonla yürümeye başladı.


Konuyla ilgili bilgi veren FTR Uzmanı Dr. Necati ÇAKAL “Opr. Dr. Ali MÜNGER’in gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonrası fizik tedaviye aldığımız Payende Hanım çok güzel tepki verdi. Bugün yaklaşık 4 ay sonra ilk kez yürümeye başlayan ÇETİNTÜRK’ün gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi. Bizler modern tıbbın imkânlarını kullanarak görevimizi yaparken hastalarımızın yaşam kalitelerine yaptığımız bu tür katkılar ve onların memnuniyeti bizleri daha da şevklendiriyor” dedi.

---------

---------








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız