KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Atatürk Panolarına Çirkin Saldırı

Atatürk Panolarına Çirkin Saldırı

1 Eylül 2012 Saat: 15:09
Atatürk Panolarına Çirkin Saldırı
Atatürk Panolarına Çirkin Saldırı
DAYIOĞLU KASABI

Manisa Belediyesi daha önce İzmir Caddesi’nde bulunan Batı Kışla ile birlikte kurum duvarlarının dış cephe duvarlarını yenilemişti. Bu çerçevede Batı Kışla’nın yenilenen dış cephe duvarlarına Atatürk panoları asıldı. Asılan panolara kimliği belirsiz kişi ya da kişiler zarar verdi. Panoların üzerlerinin çizilmesi ve bazı bölgelerinin kırılması vatandaşların da tepkisini çekerken, bazı vatandaşlar panolara zarar verenlerin bulunmasını istedi. Atatürk panolarına zarar verenleri eleştiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’e yönelik yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehrin göbeğinde astığımız Atatürk panolarına bu denli zarar verilmesi ve kimsenin olayı görmemesi de manidardır” dedi.
Vatandaşın tepkili
Atatürk tablolarına yapılan saldırıların kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar ise çirkin saldırıyı yapanların bulunmasını istedi. Manisa Belediyesi’nin örnek bir projeye imza atarak kışlanın duvarlarını Atatürk panolarıyla doldurduğunu ancak, kendini bilmez kişilerin bunu çekemediğini ifade eden Sefa Deniz isimli bir vatandaş, “Bu insanların basitliğini gösterir. Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün resmine zarar verilmesi gerçekten hepimizi yaraladı. Bunları yapanları kınıyorum. Bu yanlış bir davranıştır. İnşallah bu davranıştan dönerler” dedi.

Yapılan saldırıyı kınayan Demet Metin isimli bir bayanda yapılanın utanç verici olduğunu ifade ederek, “Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin biran önce bulunmasını istiyoruz” dedi. Kendisini Cumhuriyet çocuğu olarak tanıtan Fikri Çiçek isimli bir başka vatandaş ise Atatürk panolarına yapılan saldırıları üzüntü ile karşıladığını söyledi. Çiçek, “Ben Cumhuriyet çocuğu olarak bunları gördüm ve çok üzüldüm. Gelecek nesillerimize bir şeyler vermek istiyorsak, bu yapılanların doğru olmadığını öğretmemiz gerekiyor. Geçmişimize sahip çıkmamız gerekiyor. Umarım bunları yapanlar kendilerinden utanıyorlardır” dedi.

----------------------------reklam----------------------------

----------------------------reklam----------------------------


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız