KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Atso Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürüne Veda

Atso Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürüne Veda

20 Aralık 2012 Saat: 19:29
Atso Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürüne Veda
Atso Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürüne Veda
DAYIOĞLU KASABI



Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi emekli olan Müdürleri Kemal Subaşı’nı veda yemeği ile uğurladı. Veda Yemeği gece saat 20.00'da Balıkesir Yolu üzerindeki Can Köfte'de yapıldı.

Akhisar Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Erol Karaca’nın, İdari ve Mali işler Müdürü Sultan Taşkıran’ın, ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi ve Hastane yöneticisi Dt. Hüseyin Tavlı’nın, İdari ve Mali işler Müdürü Ümit Eraslan’ın, Gölmarmara Hastane Müdürü Hatem Menteş’in ve personellerinin katıldığı törende Akhisar Devlet Hastanesi eski Başhekimlerinden Dr. Muammer Mertoğlu, Akhisar Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Erol Karaca, Eczacı Coşkun Aslankurt, Akhisar Devlet Hastanesi Müdür yardımcısı Özler Türkel, Atso Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi memurlarından Nuray Dural ve Atso Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi ve Hastane yöneticisi Dt. Hüseyin Tavlı birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda sağlık ve mutluluk dilekleriyle özellikle Kemal Subaşı’nın dürüstlüğü, dostluğu ve hizmetleri anlatıldı.

Daha sonra yapılan plaket töreni sonrası Emekli müdür Kemal Subaşı yaptığı konuşmasında yapılan bu tören için tüm katılanlara teşekkür etti. Eski anılardan bahsederek  hediye ve plaket için memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra arkadaşlarıyla vedalaştı.

Kemal Subaşı 1972 Yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Yüksek Okulu’nu bitirdi. Sırasıyla Bilecik Devlet Hastanesi Müdür yardımcılığı, Erzincan Devlet Hastanesi Müdür yardımcılığı, Kars Doğumevi Hastanesi Müdürlüğü, Akhisar Devlet Hastanesi Müdürlüğü, Gölmarmara Devlet Hastanesi müdürlüğü, ATSO Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi müdürlüğü görevlerinde bulundu.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız