KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Atso, CHP İlçe Yönetimini Ziyaret Etti!

Atso, CHP İlçe Yönetimini Ziyaret Etti!

17 Nisan 2012 Saat: 20:02
Atso, CHP İlçe Yönetimini Ziyaret Etti!
Atso, CHP İlçe Yönetimini Ziyaret Etti!
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  ilçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

Ziyarette ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, CHP İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu’na çiçek vererek tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyaretten Memnuniyet duyduklarını ifade eden CHP Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Son zamanlarda bi çok kurumun ya konre yaptığı yada yeni yönetim oluşturduğunu ve bu yoğun trafikte ATSO’nun vakit ayırarak kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

 

Bakırlıoğlu; “ Kongre de tek liste çıkmak büyük bir mesuliyet demek ve bununla birlikte tabi güven de demek. Genelde hep 2 yada 3 liste çıkardı kongrelerimizde ancak bu defa tek liste olarak biz çıktık ve %90’a varan bir revizyon yaptık. Yönetimimizde de birtakım değişiklikler yapıldı. Bize olan güveni kırmadan daha çok çalışarak hep, önümüzdeki birkaç ay içinde seçim olacakmışçasına hizmet veriyoruz” dedi. Önümüzdeki yerel seçimlerde Partiyi iktidar yapmak için yönetimdeki arkadaşları, Belediye Meclisi ve İl Genelindeki yöneticiler ile birlikte çalıştıklarını ve ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

 

ATSO Başkanı M. Ali Erdayıoğlu da CHP İlçe Yönetimine  Çalışmalarında başarılar dileyerek, ATSO olarak yapmış oldukları çalışmalardan bahsetti. Karşılıklı diyaloglar eşliğinde ziyaret sona erdi.

-----

-----





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız