KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ATSO Coğrafi İşaret Kullanan Üyelerini Ziyaret Etti

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tescil ettirilen ve kullanım hakkı alınan Akhisar Domat Zeytin ve Akhisar Uslu Zeytin Coğrafi İşareti hakkında üyeleri ile istişarelerde bulunmak, bu ürünlerin bilinirliğini, farkındalığını art

18 Ocak 2024 Saat: 12:54
ATSO Coğrafi İşaret Kullanan Üyelerini Ziyaret Etti
ATSO Coğrafi İşaret Kullanan Üyelerini Ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

ATSO Coğrafi İşaret Kullanan Üyelerini Ziyaret Etti

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tescil ettirilen ve kullanım hakkı alınan Akhisar Domat Zeytin ve Akhisar Uslu Zeytin Coğrafi İşareti hakkında üyeleri ile istişarelerde bulunmak, bu ürünlerin bilinirliğini, farkındalığını artırmak ve üyelerine katma değer kazandırmak için üye ziyaretleri gerçekleştirdi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Sami Karaoğlan yaptığı açıklamada “Coğrafi işaret, tüketiciler için ürünün kaynağını ve ürünün söz konusu karakteristik özellikleri ile coğrafi alan arasındaki bağlantıyı gösteren ve garanti eden kalite işaretidir. Coğrafi işaret tescili ile kalitesi, gelenekselliği, yöreden elde edilen hammaddesi ile yerel niteliklere bağlı olarak belli bir üne kavuşmuş Akhisar'da yetişen zeytinlerimizin korunması sağlamaktadır”; dedi.

 ATSO olarak toplamda 5 adet coğrafi işaretlerinin bulunduğunu ve bu işaretleri sadece odamıza kayıtlı Köfte, Zeytin ve Zeytinyağı imalatı ve satışı yapan üyelerimizin kullanabildiğini söyledi. Coğrafi işaretin artık son tüketiciler tarafından aranan bir özellik olduğunu, tüketici ile üretici arasında güven sağladığını belirterek, Coğrafi İşaretini kullanan üyelerinin de oldukça memnun olduklarını söyledi. Yaptıkları ziyaretlerde misafirperverliklerinden dolayı üyelerine çok teşekkür eden Sami Karaoğlan, Coğrafi İşaretli ürünlerinin yayılması ve tanınması, üyelerine faydasının arttırılması için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

ATSO üyeleri de coğrafi işaretin kendilerine katma değer kattığını ve kendilerini bu konuda özel hissettiklerini belirtiler. Coğrafi İşaretler ile alakalı yapılan çalışmalar ve nazik ziyaretleri için ATSO ailesine çok teşekkür ettiler.

 









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız