KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ATSO dan Devlet Hastanesi, Gıda İmalatçıları Sitesi ve Kültür Evine Ziyaret !

ATSO dan Devlet Hastanesi, Gıda İmalatçıları Sitesi ve Kültür Evine Ziyaret !

28 Şubat 2012 Saat: 15:01
ATSO dan Devlet Hastanesi, Gıda İmalatçıları Sitesi ve Kültür Evine Ziyaret !
ATSO dan Devlet Hastanesi, Gıda İmalatçıları Sitesi ve Kültür Evine Ziyaret !
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Meclis Başkanı Dr Mehmet  Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Boşnak, Meclis Başkan Yardımcıları Harun Eryüksel ve Engin Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Salim Rodoplu ve Mehmet Altaş’tan oluşan heyetle Akhisar Devlet hastanesini, Gıda Sitesini ve ATSO ya ait tescilli evi ziyaret etti.

 

Devlet Hastanesini ziyaret eden ATSO Heyetini  Başhekim Erol Karaca  karşıladı. Başhekimlik  odasında  yapılan görüşmede söz alan Karaca “Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Hastanemizin 10 Yataklı Yoğun Bakım ünitesini tek başına 17 Yatağa çıkardı. Bu nedenle birçok hastamız Manisa ve İzmir deki  hastanelere sevk edilmeden Hastanemizde tedavi altına alındılar ve belki de yolda can vermesi muhtemel hastalarımız hayata döndürüldüler. Bu nedenle Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına çok teşekkür ediyoruz dedi ve kendilerine bir teşekkür plaketi takdim etti. ATSO heyeti adına söz alan Meclis Başkanı Dr Mehmet Ulusoy  Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının bugüne kadar Akhisar ve Üyeleri için çok yararlı işler yaptığını ancak Yoğun bakım ünitesinin 17 yatağa çıkarılması işinin gerçekten çok  hayati bir önemi  olduğunu bildirdi. Heyet daha sonra Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yoğun bakım ünitesinde incelemelerde bulundu.

 

Daha Sonra Sigara Fabrikası arkasında, toplu konutların yanında bulunan Gıda İmalatçıları sitesini ziyaret eden Heyeti, AS Kuru Kahve  temsilcisi Ali Sevgil karşıladı. Site içersinde  İlk ziyaretini de AS Kuru Kahve ye yapan heyet  daha sonra  birlikte çarşıda faaliyet gösteren işletmeleri gezdi. Ziyaret esnasında  ATSO   adına açıklama yapan Başkan Erdayıoğlu  ,Akhisar da Ticaret  ve Sanayi her geçen gün gelişmekte olduğunu. Bu nedenle artık daha hijyen ,trafik sorunu olmayan imalathane ve depolara ihtiyaç olduğunu , Akhisar Gıda çarşısının da Akhisar’ın bu ihtiyacını büyük oranda karşıladığını, yakın zamanda tüm dükkanların dolacağını belirtti. Gıda Çarşısında faaliyet gösteren firmalar adına konuşan Ali Sevgil de , Bu çarşıda faaliyete geçmeleri nedeniyle imalat , hareket ve sevk kabiliyeti açısından çok rahatladıklarını belirtirken ATSO Heyetinin kendilerini ziyaret etmesinden de çok mutlu olduklarını belirtti.

 

Gıda İmalatçıları sitesi sonrasında, ATSOya ait tescilli evde incelemelerde bulunuldu. ATSO Heyeti   2011 yılının sonlarında satın aldığı Kültür Bakanlığınca tescilli evde incelemede bulundular. Burada bir açıklama yapan Erdayıoğlu “Bizim Stratejik planımızda  çarşı oluşturmak var. Bu evi  iki amaçla aldık  .Birinci amacımız Projelendirip aslına uygun olarak restore ettikten sonra kültür evi olarak hizmete açmak. İkinci amacımız da ; Evin konumu itibarıyla Stratejik plana bağlı olarak ileriki aşamada meydanın çevresindeki evleri restore edip çarşı oluşumunu da sağlamak istiyoruz çünkü yaptığımız gezilerde bunların  başarılı örneklerini görüyoruz. Böyle olunca da Akhisar da bu işi de biz başlatalım dedik. Bunu gerçekleştirdiğimiz taktirde Akhisar’ın sosyal, kültürel, turistik ve ekonomik hayatına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz ” dedi.

-----

-----





















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız