KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

ATSO’dan Devlet Hastanesine Yoğun Bakım Ünitesi Desteği

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Devlet Hastanesinde yetersiz bulunan Yoğun Bakım Ünitesi için kolları sıvadı ve elini taşın altına koydu.

4 Haziran 2011 Saat: 00:07
ATSO’dan Devlet Hastanesine Yoğun Bakım Ünitesi Desteği
ATSO’dan Devlet Hastanesine Yoğun Bakım Ünitesi Desteği
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası, Devlet Hastanesinde yetersiz bulunan Yoğun Bakım Ünitesi için kolları sıvadı ve elini taşın altına koydu. Manisa Valisi Celalettin Güvenç, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve İl Sağlık Ziya Tay, ATSO Meclis Salonunda yapılacak olan Yoğun Bakım Ünitesi desteğinin protokolünü imzaladı.

Protokol töreni öncesi ilk olarak söz alan ATSO Meclis Başkanı “bizler Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğim ve sağlık ön planda tuttuğumuz sosyal etkinliklerdir. Bu konuda da hiç cimri bir şekilde davranmıyoruz. Önceliğimiz özellikle üyelerimize hizmetten sonra bu tür etkinlikler gelmektedir. Doktor arkadaşlarımız büyük özveri ile çalışmaktadır. Akhisar Devlet Hastanesi çevre konumu itibari ile büyük bir kapsama hizmet sunmaktadır. Tabiki bir takım fiziki yetersizlikleri muhakkak vardır. Bunların başında da yoğun bakım ünitesi yetersizliği gelmektedir. Bunun ile ilgili projeyi bizlere sundular, bizler de meclis arkadaşlarımızın hiç birinin itirazı olamadan hep birlikte bu projeye destek vermeye karar verdik, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ise yaptığı açıklamada “bizler yaptığımız istişareler sonunda bunun gerçekten ihtiyaç duyulduğunu tespit ettik. Başhekim ile görüşmeler sonunda ATSO olarak elimizi taşın altına koyduk” dedi.

Önemli bir destek yapıldığını vurgulayan Manisa Valisi Celalettin Güvenç “en önemli toplumsal konulardan birisi sağlık alanında destek sunan ATSO kurumunu tebrik ediyorum. inşallah diğer yardım ve ilgilerinizi de bekliyoruz” dedi.

 








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız