KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ATSO’dan Has Partiye Ziyaret

ATSO’dan Has Partiye Ziyaret

10 Nisan 2012 Saat: 00:27
ATSO’dan Has Partiye Ziyaret
ATSO’dan Has Partiye Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar ticaret ve sanayi odası başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu  ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Has Parti İlçe Başkanı Ali Dursun ile yeni yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret ederek hayırlı l olsun dedi.

 

Ziyarette konuşan HAS Parti İlçe Başkanı Ali Dursun: Yönetim kurulu üyeleri bu akşam aramızda olmanızdan dolayı bizi mutlu ettiniz. Hepiniz hoş geldiniz diyorum. Bu gecenin anısına gündemde olan ve bizim genel merkezimizin hazırladığı yeni anayasa ile ilgili hazırladığımız kitapçık bu gün bizim için daha bir önem arz etmektedir. Şu anda parlamento da grubu olan partileri hepimiz izliyoruz. Bunlar yeni bir anayasa hazırlayacaklar ama daha oturma düzenini ayarlayamadılar. Bu şekilde hareket ederlerse yeni anayasa hazırlanamayacak. Dolayısıyla bizim Has Parti olarak hazırlamış olduğumuz yapmış olduğumuz yeni anayasa çalışması önem arz etmektedir.

 

ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu" Siyaseti hiçbir zaman işimize sokmadık, bundan sonra da sokmayız. Herkesin bir siyasi görüşü vardır, seçim zamanı geldiğinde herkes görevini yapar gider oyunu kullanır. Akhisar’da üç yıldan beri görevimin başındayım. İlk olarak Akhisar ticaret odası ilk öğretim okulunu yaptırdık sonrada Atso Diş hastanesini faaliyete geçirdik, Akhisar hastanemizin yoğun bakım ünitesi on yataktan 17 yatağa çıkardık. ” dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız