KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ATSO’dan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

ATSO’dan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

3 Ocak 2013 Saat: 16:21
ATSO’dan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
ATSO’dan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
DAYIOĞLU KASABI

30 Haziran 2012 tarihli Resmi Gazete’de; iş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenlemek maksadıyla yayımlanan 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu bilgilendirme toplantısı Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çok amaçlı toplantı salonunda yapıldı.

ATSO’nun çok amaçlı toplantı salonunda yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği seminerinde katılımcılara, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Tekstil Mühendisi Kadir Seçkin tarafından eğitim verildi.

Seminerin açılış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu yaptı. Erdayıoğlu; “Dikkatsizlikler ve kurallara uymama neticesinde iş hayatımızda karşımıza her türlü sorunlar çıkabilmektedir. Ancak bunlardan en önemlisi sağlık sorunlarıdır. Kanun sayesinde iş yerlerine sıkı denetimler uygulanacak olup, bu denetimler sayesinde işverenin işçisinin güvenliğini ve sağlığını garanti altına alması amaçlanmaktadır. Günümüzde İş hastalıkları alınabilecek önlemler sayesinde %100’ kadar önlenebilmektedir. Belki de İş Güvenliği için aynı şeyi söyleyemiyoruz, ancak alınacak tedbirler ile birçok yaralanma ve ölümle sonuçlanabilecek kazaların önüne geçmemiz mümkün. Uzmanımız Kadir Bey’de bugün bizlere bu kanunun yaptırımları, İş Güvenliği ve Sağlığı konularında kapsamlı bilgiler verecek olup, anlaşılmayan yerlerde soru-cevap bölümünde tüm sorularınıza yanıt verecektir. Böylesine yararlı bir etkinlikte yeniden siz değerli üyelerimizle buluştuğum için mutluluk duyduğumu belirtir, sizleri kurumum ve şahsım adına selamlar, yeniden hoş geldiniz ” dedi.

Uzman Kadir Seçkin bilgilendirme toplantısında yaptığı açıklamalarda; kanunun kapsamı ve istisnaları, İşverenin genel yükümlülüğü, Risklerden korunma ilkeleri, İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri, İşyeri hekimleri ve iş güvenliği uzmanları, İdari para cezaları ve uygulanması hususları hakkında bilgi verdi, ayrıca slayt ve video gösterimi ile sunumunu görselleştirdi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız