KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ATSO ING BANK ile Uygun Kredi Kullanma Protokolü İmzaladı

ATSO ING BANK ile Uygun Kredi Kullanma Protokolü İmzaladı

16 Temmuz 2012 Saat: 22:22
ATSO ING BANK ile Uygun Kredi Kullanma Protokolü İmzaladı
ATSO ING BANK ile Uygun Kredi Kullanma Protokolü İmzaladı
DAYIOĞLU KASABI


ATSO ING BANK ile Uygun Kredi Kullanma Protokolü İmzaladı
AKhisar MHA (Emrah DÜZTAŞ)

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) meclis toplantı salonunda gerçekleşen protokol imza törenine ING Bank Ege Bölge Müdürü Hüsniye ULU, Ege bölge tahsis müdürü Tolga Önge, ING Bank Akhisar Şubesi müdürü Vecihe ÜZ katılırken, ATSO’yu temsilen  başkan Mehmet Ali Erdayıoğlu, meclis başkanı  Dr. Mehmet Ulusoy, yönetim kurulu üyeleri Salim Rodoplu, Erol Boşnak ve Genel Sekreter Ali Özkervancı katıldı.

Toplantıda Akhisar esnaf ve işadamlarının girişimci özelliğini öven ING Bank ege bölge müdürü Hüsniye Ulu Akhisarlıların çalışmayı seven bir mizaca sahip olduğunu vurguladı.; Ulu “Akhisar müteşebbis varlığı açısından çok zengin bir ilçemiz. Genelde çalışmayı ve girişimciliği seven bir mizaca sahipler. Bu sebeple Akhisar şubemiz de çok yoğun çalışıyor.” Dedi.

Hüsniye ULU’nun görüşlerine katıldığını belirten ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu Akhisar’ın bölgesinde öne çıkan birçok özelliğinin olduğunun altını çizdi. Erdayıoğlu; “Akhisarlılar gerçekten de çalışkan ve girişimci bir ruha sahip. 100 bin merkez ve köy ve beldeleri ile 170 binin üzerindeki nüfusu ile 50 vilayetten büyük ve en büyük ilçeler içinde başı çakiyor. Akhisar Organize Sanayi Bölgesinde  (OSB)  % 90 doluluğa ulaştık. Birçok girişimci Akhisar OSB’de yer almak için başvuruyor. Sadece zeytin işletmesi olarak 262 üyemiz var. Bu büyük bir potansiyel ve bu çapta işletme ege ve Marmara bölgesinde hiçbir yerde yok. Tüm bunları göz önüne aldığımızda Akhisar ticari kapasite açısından önemli bir potansiyeli barındırıyor.” dedi.

Daha sonra ATSO üyelerinin uygun şartlarla kredi kullanabilmelerini sağlayan protokol ING Bank Ege Bölge müdürü Hüsniye Ulu ve ATSO başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu tarafından hayırlı olması temennisi ile imzalandı.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız