KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ATSOdan Afrikaya Yardım Çağrısı !

Dünyanın en fakir kıtası olan Afrika’da yaşanan insanlık dramının yaralarının bir nebze olsun sarılabilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde yardım kampanyası başlatıldı.

9 Ağustos 2011 Saat: 14:49
ATSOdan Afrikaya Yardım Çağrısı !
ATSOdan Afrikaya Yardım Çağrısı !
DAYIOĞLU KASABI

Son 60 yılın en büyük kuraklığının yaşandığı; 40 milyonun üzerinde insanın açlıkla mücadele ettiği, özellikle Somali, Etiyopya, Kenya,  Eritre, Tanzanya, Uganda ve Burundi’de   binlerce insanın kuraklığa bağlı açlık nedeniyle bir insanlık dramı ile karşı karşıya olduğunu belirten TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdayıoğlu, bu insanlık dramına duyarsız kalmanın bir insanlık ayıbı olduğunu belirterek, TOBB‘un önderliğinde başlatılan yardım kampanyasına başta Oda ve Borsa üyeleri olmak üzere tüm duyarlı vatandaşların katılması gerektiğini belirtti.


Afrika’da özellikle çocukların kuraklığın da etkisiyle kronik açlık tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu vurgulayan Erdayıoğlu: “ Afrika’da yaşanan bu açlık tehlikesinin yok edilmesi için burada yaşayan insanlara bu zor günlerinde yardım etmek boynumuzun borcudur”dedi. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı bu mübarek Ramazan ayında  açlık tehlikesinin  yok edilmesini ve insanların açlıktan ölmesini önlemek amacıyla Birliğimiz (TOBB)  tarafından yardım kampanyası başlatıldığını belirten Erdayıoğlu, 2860 Sayılı Yardım toplama kanunu ile bu doğrultudaki mevzuat çerçevesinde düzenlenen maddi yardım kampanyasının 1 aylık süre ile sınırlı olduğunu bildirdi.


Kampanya için yardımların ; Birliğimizin açtırdığı Türkiye İş Bankası A.Ş. TOBB şubesi neznindeki  TOBB-Afrika Açlık Felaketi yardım hesabı adı altında  4375-333 numaralı  TL hesaba (IBAN numarası TR88 0006 4000 0014 3750 000333) yatırılacağını belirten Erdayıoğlu “bu hesapta toplanan nakdi bağış tutarları, Ankara Valiliği’nin denetimi sonrasında  2011/9 sayılı Başbakanlık Genelgesi’nde belirtilen Banka hesap numaralarından birisine aktarılmak üzere, T.C. Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı’nın  T.C. Ziraat Bankası Bilkent Plaza Şubesi neznindeki (IBAN numarası TR86 0001 0017 6234 2869 8550 39 ) nolu TL hesabına toplu olarak transfer edilecektir, üyelerimizi ve tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum”dedi.

Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 7922

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız