KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ATSO'dan Dördüncü Girişimcilik Eğitimi Başladı

ATSOdan Dördüncü Girişimcilik Eğitimi Başladı

28 Ağustos 2012 Saat: 11:50
ATSO'dan Dördüncü Girişimcilik Eğitimi Başladı
ATSO'dan Dördüncü Girişimcilik Eğitimi Başladı
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO), KOSGEB ile imzaladığı protokol çerçevesinde birincisini Ekim 2010’da, ikincisini Nisan 2011’de, üçüncüsünü Kasım 2011’de düzenlediği girişimcilik eğitiminin dördüncüsü 27 Ağustos’ta ATSO Toplantı ve Eğitim Salonu’nda başladı.
Girişimcilik eğitiminin başlaması nedeniyle ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Özgen ve Erol Boşnak, Kurs eğitmeni İzmir ABİGEM Uzmanı Seden Bahar, tarafından verilen Eğitimi ilk gününde ziyaret ederek başarılar dilediler.

Ziyarette girişimci adaylarına hitap eden Erdayıoğlu; Bu eğitimlerin, içinde girişimcilik ruhu ve projesi olup da hayata geçiremeyenler için büyük bir fırsat olduğunu bildirerek, Bu güne kadar ATSO olarak düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitimleri için 532 kişinin müracaat ettiğini, ancak  her eğitim sınıfının 30 kişiyi aşamaması nedeniyle 4 eğitime 120 kişinin kabul edilebildiğini, biten 3 eğitime katılan 90 kişiden 88 kişinin sertifika almaya hak kazandıklarını bildirdi. Akhisar’da 33 işletmenin KOSGEB’in yeni girişimci desteğinden yararlandığını belirten Erdayıoğlu bu 33 firmanın 18’inin belgelerini ATSO tarafından verilen eğitimlerden aldıklarını belirtti. “, Erdayıoğlu konuşmasının sonunda “Uygulamalı girişimcilik eğitimine katılan tüm adayların kurs sonunda sertifikalarını alıp bilinçli birer girişimci olacağınıza, Akhisar ekonomisine istihdam ve katma değer sağlayacağınıza inanıyorum” dedi.

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy’da yaptığı konuşmada girişimci adaylarını tebrik ederek  “düzenlemiş olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimimize 97 kişi müracaat etti. Ancak maksimum 30 kişiyi eğitime alabiliyoruz. 97 kişi içinden sıyrılıp bu eğitimi almaya hak kazandığınız için hepinizi tebrik eder başarılar dilerim” dedi.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdayıoğlu’nun ve ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy’un konuşmasından sonra, girişimci adayları ATSO’ya ve Başkanlara kendilerine bu imkânı sağladığı için teşekkür ettiler.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız