KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Bahadır Yenişehirlioğlu, Gençlerle Buluştu

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Beyaz Usta ile Genç Çıraklar Söyleşisi" programında gençlerle bir araya geldi.

9 Ocak 2024 Saat: 10:05
Bahadır Yenişehirlioğlu, Gençlerle Buluştu
Bahadır Yenişehirlioğlu, Gençlerle Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Bahadır Yenişehirlioğlu, Gençlerle Buluştu

Akhisar Haberleri.com

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Beyaz Usta ile Genç Çıraklar Söyleşisi" programında gençlerle bir araya geldi.Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Millet Çarşısı Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte deneyimlerini paylaşan ve öğrencilere tavsiyelerde bulunan Yenişehirlioğlu, gençlerin dünya medeniyetine yön vermiş, dünyaya merhamet ve şefkat yayan bir coğrafyada doğdukları için çok şanslı olduklarını, bu nedenle kendilerini önemsemeleri ve yetiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Yenişehirlioğlu, Batı medeniyetinin aydınlanma dönemini İslam medeniyetine borçlu olduğunu, Müslüman bilim adamlarının eserlerinin Latinceye tercüme edilmesiyle geliştiğini vurguladı.

Türkiye'de bir dönem kendi kültür ve medeniyetini unutup, geçmişiyle bağlarını koparıp "Yüzünü Batı'ya dönme" fikir akımının etkili olduğunu dile getiren Yenişehirlioğlu, Batı felsefesini kabul edip, örnek almakla modern, aydın ve çağdaş olmanın eş değer tutulduğunu belirtti.

Batı'nın gerçek yüzünü, yaklaşık 20 yıl önceki Bosna Savaşı, günümüzde de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla gösterdiğini dile getiren Yenişehirlioğlu, "Gazze'de çocuklar ölüyor, Batı dünyasından ses yok. Demek ki Batı felsefesine bakınca medeni, çağdaş olunmuyormuş. Birleşmiş Milletler, Bosna'ya binlerce insan öldükten sonra müdahale etti, Avrupa'nın göbeğinde toplu mezarları açıp, cesetleri çıkarmak için müdahale etti. Gazze'de kadın, çocuk, masum kalmadı, herkes öldü. Batı dünyasından ses yok. İslam dünyasına bakalım oradan da ses yok. Çünkü o toplumun da kafası bulandırılmış." diye konuştu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, konuşmasının ardından Yenişehirlioğlu'na Türk bayrağı işlemeli tablo ve çiçek takdim etti.

Söyleşiye, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 



















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız