KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Bahadır Yenişehirlioğlu, Ömer İşçi ile birlikte projelerini açıkladı

AK Parti Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu,

20 Mart 2024 Saat: 15:32
Bahadır Yenişehirlioğlu, Ömer İşçi ile birlikte projelerini açıkladı
Bahadır Yenişehirlioğlu, Ömer İşçi ile birlikte projelerini açıkladı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Bahadır Yenişehirlioğlu, Ömer İşçi ile birlikte projelerini açıkladı

Akhisar Haberleri.com

AK Parti Manisa Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi’nin projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantı da Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ve partililer yer aldı.

Yenişehirlioğlu, bir yıldır sürdürdüğü milletvekilliği süresince hem Manisa genelinde hem de Türkiye çapında önemli sorumluluklar üstlenmekle kalmayıp, Akhisar'a özel bir ilgi ve alaka gösterdiğini belirtti. Yapılacak hizmetlerin tamamında tek derdinin Akhisar'ın yararını sağlamak olduğunu vurguladı.

Ömer İşçi'nin önceki dönemlerde belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunmuş ve belediyecilik alanında deneyim kazanmış biri olarak rüştünü ispat ettiğini ve hizmet yarışında önde olduğunu ifade etti. Yenişehirlioğlu, kendisinin İşçi ile olan gönül bağının yanı sıra, Akhisar'a yapılan hizmetlerin de bu bağın bir yansıması olduğunu anlattı.

Akhisar Devlet Hastanesi gibi önemli projelerin hızla tamamlanmasından gurur duyduğunu ve bunu bir yıllık görev süresi içerisinde başardığını belirten milletvekili, doğalgazın Medar Mahallesi'ne getirilmesi gibi çalışmaların da yine Akhisar'a hizmet etme anlayışının bir parçası olduğunu dile getirdi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Malumunuz AK Parti Milletvekili seçildikten sonra Manisa’da Grup Başkan Vekili olarak görevlendirildim. Grup Başkan Vekilllerinin vazifesi sadece kendi seçim bölgeleri değil, bütün Türkiye’den sorumlular. Bugün de programımız dahilinde Manisa’ya geldik. Dün Alaşehir’deydik, Turgurlu’ya geçeceğiz, Salihli’ye geçeceğiz. Oradaki kardeşlerimiz ile beraber çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Akhisar sevdalısı insanlarız. Bütün derdimiz, Akhisar’ımız için nasıl katkı sağlarız, Akhisar’ımızı bulunduğu pozisyondan nasıl ileriye taşırız, bütün derdimiz bu.

Sizlere de sunulan şu, Akhisar’a yapılacak projeler mevzusu kaldı ki bütün Türkiye’de AK Parti Belediye Başkan Adayları, Cumhur İttifakının adayları, bu projeleri lanse edip sunuyorlar. Bizim için de Akhisar’da neler yapabiliriz, neler yapamayacağımız bu katalogda sizlere sunuldu. Onların açıklamaları ve lansmanı da yapıldı. Derdimiz Akhisar, Akhisar’a hizmet etmek istiyoruz ve şunu biliyoruz ki Ömer İşçi, bizim belediye başkan adayımız, belediyecilik konusunda deneyimli biri. Malumunuz bundan 3 dönem Salih Hızlı beyefendi ile birlikte Akhisar’da Belediye Başkan Yardımcısı olarak uzun süre ki bir çok insana nasip olmamıştır. Belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirdi. Yani baktığınız zaman Ömer İşçi rüştünü ispat etmiş bir adamdır.

Benim Ömer İşçi ile bir gönül bağım da var!

Ben kendisinin ağabeyi, büyüğü sayılırım. Şimdiye kadar ki hukukumuzda en az bir sıkıntı yaşamamışızdır. Bu verimi arttırmak açısından son dere önemlidir. İnsanlar anlaştıkları ve el ele tutuştukları gönül bağı ile bağlandıkları insanlarla beraber hizmet etmeye başlarlar.

Biz alsa kirli siyaset yapmıyoruz!

Biz asla belden aşağı burmuyoruz. Ben henüz birinci yılımı bile tamamlamadım. Allah nasip ederse 3-4 ay sonra birinci yılımız dolacak. Bu sürfe zarfında Akhisar’a çok önemli şeyler yaptığımı düşünüyorum. Uzun yıllardır arzu ettiğimiz neticelendirilmesini istediğimiz Akhisar Devlet Hastanesi daha ben bir yılımı doldurmadan kaldı ki tüm Türkiye’deki yatırımlar durdurulmuş olmasına rağmen gerçekleşmiş bir projedir. Biz bunu Akhisar’a hizmet etmek amaçlı gerçekleştiriyoruz.

Bu olayı traji komik buldum!

Aramızdaki hukuk ve dostluklar neticesinde Medar Mahallemize doğalgaz hattı geldi. Ancak bu yatırımı encümenden, meclisten karar çıkartacağız ve doğalgazı getiriyoruz diye miting meydanında insanlara Medarlılara söylüyor olmayı ben son derece traji komik buldum. Acınacak durum bunlar, asla biz bu tür siyasetlere tefessüh etmedik. Biz asla belden aşağı da vurmadık malumunuz, çünkü bunlar bizi şiarımıza uygun işler değil. Ortada dolaşan dedikodular, yoksa kirli siyaset yapmak gerektiğinde bir çok şey yapabilirsiniz. Elinizde bir çok done vardır.  Ama biz ahlaklı temiz insanlar olarak belden aşağı vurmamayı insanların özel hayatları ile ilgilenmemeyi ve yapacağımız hizmetlerle yönelmeyi, ufkumuzu genişletmeyi, Akhisar için ne yapabiliriz, derdi ile dertlenen insanlarız.

Dedikodulardan uzak kavgadan uzak birlik ve beraberlik içerisinde Akhisar’a hizmet etmek istiyoruz.

Aklın yolu birdir, çok net bir şey söylüyorum, eğer iktidar ile yerel yönetimler aynı zihniyetteyse orada verim alınır ve tüm Türkiye’de bunu görüyoruz” dedi.



 
























































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız