KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Bakan İbrahim Yumaklı Akhisar’a Geliyor

Akhisar’ın tarım ve sanayi alanında önde gelen şehirlerden biri olduğu bilinciyle hareket eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 08 Aralık 2023 Cuma günü için dolu dolu bir Manisa programı hazırladı.

7 Aralık 2023 Saat: 17:04
Bakan İbrahim Yumaklı Akhisar’a Geliyor
Bakan İbrahim Yumaklı Akhisar’a Geliyor
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Bakan İbrahim Yumaklı Akhisar’a Geliyor

Akhisar Haberleri.com

Akhisar’ın tarım ve sanayi alanında önde gelen şehirlerden biri olduğu bilinciyle hareket eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 08 Aralık 2023 Cuma günü için dolu dolu bir Manisa programı hazırladı. Bakan Yumaklı, zengin zeytin ve üzüm bağlarından, modern tarım tekniklerine kadar birçok önemli noktayı ziyaret edecek.

Sabahın erken saatlerinde 09.30’da Akhisar Havalimanı’na varışı ile başlayacak program, Bakan’ın Akhisar-Akçeşme Mahallesi'nde gerçekleştireceği zeytin hasadı ile devam edecek. Bu ziyaret, bölgenin geleneksel zeytin hasadı tekniklerine ve zeytinin ekonomi içindeki yerine dikkat çekmeyi amaçlıyor.

10.15'te başlayacak olan bir sonraki etkinlik, Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yer alan Alhatoğulları Zeytinyağı Fabrikasında yapılacak incelemeler olacak. Burada Bakan Yumaklı, zeytinyağı üretim süreçlerini gözlemleyecek ve sektör temsilcileriyle bir araya gelecek.

11.15’te Manisa merkeze hareket edecek olan Bakan Yumaklı, 11.45 - 12.15 saatleri arasında Bağcılık Araştırma Enstitüsünde serada üzüm hasadına şahitlik edecek. Bu ziyaret, üzüm çeşitliliği ve bağcılıkta araştırma geliştirme çalışmalarının önemine vurgu yapacak.

Öğlen saatlerinde gerçekleşecek Valilik ziyareti sonrasında, Bakan Cuma namazını kılacak ve Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasında incelemelerde bulunacak. 14.15’te düzenlenecek olan Ana Arı Çiftleştirme Kovanı Dağıtım Töreni ile arıcılığın desteklenmesine dair önemli bir adım atılacak.

Günün devamında, 14.45-16.00 saatleri arasında sektör paydaşları ile bir toplantı yapılacak. Toplantının ana gündemi, Manisa’nın tarım ve orman alanındaki potansiyelini en iyi şekilde nasıl değerlendirebileceğidir. Bakan Yumaklı, günü Ak Parti İl Başkanlığı ziyareti ile sonlandıracak. Bu ziyaret, basına kapalı olacak ve parti içi meselelerin yanı sıra yerel politikaların ele alınması bekleniyor.

Yoğun geçecek olan bu ziyaretin ardından Bakan Yumaklı, akşam 19.00’da Akhisar Havalimanından Ankara’ya hareket edecek. Bakanın Manisa ziyareti, şehrin tarım ve orman potansiyelini maksimize etme, yerel üreticilere destek olma ve bölge ekonomisine katkı sağlama hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız