KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Bakırlıoğlu; Akhisarspor Taraftarlar Derneğini Ziyaret Etti

Bakırlıoğlu; Akhisarspor Taraftarlar Derneğini Ziyaret Etti

9 Mart 2014 Saat: 00:08
Bakırlıoğlu; Akhisarspor Taraftarlar Derneğini Ziyaret Etti
Bakırlıoğlu; Akhisarspor Taraftarlar Derneğini Ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI

Cumhuriyet halk partisi Akhisar belediye başkan adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve meclis üyeleri ile birlikte Akhisarspor Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.

Akhisarspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Uz ve yönetim kurulu üyeleri ziyarete gelen Cumhuriyet halk partisi Akhisar belediye başkan adayı Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu’nu kapıda karşıladı. Bakırlıoğlu’na Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Uz Akhisarspor atkısını hediye etti.

Ziyarette konuşan Bakırlıoğlu; Öncelikle Akhisarspor’umuza sahip çıktığınız için şahsınız ve yönetim kurulu üyelerinize teşekkür ederim. Taraftarlar derneği olarak Akhisarspor’umuzun tarihini burada koruduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. Akhisarspor’umuz gerek bulunduğu yer itibaren gerek oynadığı futbol acısından bizleri gururlandırıyor.  Şimdi futbol bir endüstri haline geldi, ciddi paraların konuşulduğu akhisarsporun bütçesine baktığın zaman nerdeyse Akhisar belediye bütçesine yaklaştı. Akhisarsporun başarısından her Akhisar’lı gibi bizde gurur duyuyoruz. Takımımız 5. sırada ve süper liğ’te olan takımımız tabi bizim burada altın bir kuralımız var. Yönetim olarak anlayış olarak şuanda seçimi kazanacak en yakın partiyiz, Akhisar belediyesini aldığımız zaman bu altın kuralımızı işleme geçireceğiz. Devam eden güzel işlerin devam etmesi,  yanlış yapılması işlerin düzeltilmesi, yapılması gereken işlerin yapılması, Akhisarspor ile ilgilide evet şuan bir başarı var, demek ki iyi giden bir şey var önümüzdeki günlerde bu başarıyı daha üst sıralara taşımak için elimizden geleni yapacağız. Akhisar’ın tanıtımı için çok güzel bir reklam aracı akhisarsporunuz çok büyük bir katkısı olduğuna inanıyoruz. Egede hiçbir takım yokken Akhisarspor’umuz çok büyük reklam görevi oynamakta. Amatör takımların Akhisarspor muzun mutfağı haline gelmesi gerekir, benim hayalimde olan amatör takımlardan çıkaracağımız bir Akhisar’lı hemşerilerimin süper liğ’te oynamasıdır. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum dedi.

Akhisar Taraftarlar Derneği başkanı Nihat Uz; Öncelikler 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadınlarımızın günü kutluyorum. Bizleri ziyaretinizde ayrıca onure etmiştir. Akhisarspor’un şuan üstün bir başarısı var ama tesis olarak eksiğimiz var. Henüz bir sahamız dahi yok, amatör takımlarımızın antrenman yapacağı saha yok. Bir tek gölet sahamız var gidin bakın gündüz 10 takım idman yapıyor gecede 10 takımımız idman yapıyor, 100 kişi sahanın içinde. Bakın dün bir stad temeli atıldı sanki bizim 10 tane stadımız var buda bizden size hediyemiz gibi bu bana yanlış geliyor. Alt yapı konusunda çok eksiklerimiz var bizler daha sonra sizlerden randevu alarak tüm siyasi partilerimize isteklerimizi bir dosya halinde sunacağız. Başta siz olmak üzere tüm partili arkadaşlara seçim boyunca başarılar diliyorum.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız