KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Bakırlıoğlu; Gece Gündüz Demeden Geziyor

Bakırlıoğlu; Gece Gündüz Demeden Geziyor

15 Şubat 2014 Saat: 13:30
Bakırlıoğlu; Gece Gündüz Demeden Geziyor
Bakırlıoğlu; Gece Gündüz Demeden Geziyor
DAYIOĞLU KASABI

CHP Akhisar belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, gündüz Sarnıç ve Doğankaya köylerine ziyarette bulunurken gece de Büknüş, Sabancılar ve Sırt köy ziyarettinde bulundu. Yerel seçimler için gitmedik köy sıkmadık el bırakmayacağını dile getiren Bakırlıoğlu vatandaşlarla da sohbet etti.

CHP Akhisar belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, İlçe yönetimi ve Meclis üyesi adayları ile gittiği köylerde yönetim anlayışlarından projelerine kadar birçok konuda bilgi verdi. Bakırlıoğlu “ Biz bu yola yanlışı düzeltmek, doğruyu yüceltmek için çıktık. Kimsenin yapmış olduğu hizmete karşı değiliz. Herkese saygımız ve sevgimiz sonsuz. Ama sizlerde takdir edersiniz ki bir il büyüklüğündeki Akhisar da birçok eksiğimiz olduğu gibi birçok ta potansiyelimiz var. Biz yapılanı eleştirmek değil onların üzerine koyarak Akhisar’ı mutlu ve modern bir kent haline getirmek istiyoruz. Daha iyi hizmet vermek için sizlerden destek istiyoruz. Bizim değişime olan inancımız sonsuz sizin de inancınız tam olsun. Bende sizler gibi köy de doğmuş, köyde büyümüş bir kardeşinizim. Çiftçiyim, esnafım, Hacettepe Üniversitesi mezunuyum. Sizlerin çektiğiniz sıkıntıların hepsinin farkındayım bende o dertlerle muzdaribim. O yüzden sizin sorunlarınızı en iyi anlayan ben olduğum gibi çözümün yolunu da en iyi ben bilirim. En basiti bu hükümet başa gelmeden önce çiftçinin durumuna gelirine masrafına bakın, bir de şimdiki durumumuza ve masrafımıza bakın. Ben artık bu hükümetin, ne ülkemize nede memleketimize verecek bir şeyi kaldığını düşünmüyorum. O yüzden değişim şart. Değişimin adresi de Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Biz bu göreve talip olduğumuzda bir şey söyledik, Birlikte Yöneteceğiz! Evet, gene aynı şeyi söylüyoruz, Birlikte yönetecek, birlikte yaşayacağız. Seçim çalışmalarına başladığımda Gençlik Kollarımız bir şey söyledi. Bu toprağın oğlu Bakırlıoğlu! Buna en uygun yerlerden birisi de bu bölgelerdir. Ben bu toprakların oğluyum. Babamın, dedemin, amcamın birçok eşi dostu var. Ben sizlerden birisiyim. Derdinizi de en iyi ben anlarım, ben bilirim. Şimdi sizlere söz veriyorum, bana verdiğiniz desteklerinizden dolayı sizleri utandırmayacağım. Yüzünüzü kara çıkartmayacağım. Sloganımızda dediğimiz gibi, iyi hizmet, mutlu kent için değişime inan… Hepinize teşekkür ederim. ” dedi.

CHP Akhisar belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Sabancılar köyünde düğüne katıldı. Damadı kutladı ve bir ömür boyu mutluluklar diledi. Vatandaşların ilgisinden dolayı memnun kalan Bakırlıoğlu, yerel seçimler için destek istedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız