KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

BAKIRLIOĞLU; "İyi Hizmet, Mutlu Kent İçin Değişime İnan"

BAKIRLIOĞLU; "İyi Hizmet, Mutlu Kent İçin Değişime İnan"

27 Ocak 2014 Saat: 11:14
BAKIRLIOĞLU; "İyi Hizmet, Mutlu Kent İçin Değişime İnan"
BAKIRLIOĞLU; "İyi Hizmet, Mutlu Kent İçin Değişime İnan"
DAYIOĞLU KASABI

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, Eski İstanbul Yolu diye tabir edilen Efendi ve Ulucami mahallelerinin sınırında olan yolu gezdi. Durmak bilmeyen Bakırlıoğlu gece gündüz çalışmalara aralıksız devam ediyor. Esnaf ve Kahvehane gezisi yapan Bakırlıoğluna vatandaşların ilgisi büyüktü.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, vatandaş ile yaptığı sohbetlerde yerel seçimin öneminden bahsetti. Ülke gündeminden ve yerel sorunlardan bahseden Bakırlıoğlu halktan destek istedi. Akhisar da değişimin şart olduğunu dile getiren Bakırlıoğlu Akhisar artık CHP'li sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yönetilmenin zamanın geldiğini söyledi. Birlikte yaşadıkları şehri birlikte yönetilmek gerektiğini söyleyen  Bakırlıoğlu insan odaklı, şeffaf ve katılımcı yönetim, hesap veren ve hesap sorulabilen bir anlayışla birleştireceklerini, şehri de birlikte yöneteceklerini söyledi. Verilecek hizmetin kalitesini de başkan olduklarında halkın göreceğini söyleyen Bakırlıoğlu daha mutlu bir kent için el ele vermek gerektiğini söyledi. Eski İstanbul Yolu diye tabir ettikleri yolun gerçekte de eski olduğunu ve seçim yaklaştığı içinde belediyenin çalışmalara hız verdiğini söyledi. Sosyal demokrat bir belediyeden seçimden seçime hizmetin yapılmayacağını ne zaman ihtiyaç varsa o zaman hizmet verileceğini söyledi. Yerel seçimlerde Akhisar için kendisine Manisa Büyükşehir içinde Özgür Özel'e destek istedi.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, ziyaret esnasında yolda biriken su birikintilerinden vatandaşın şikayetçi olduğunu, seçimden seçime halkın hatırlanmasına tepkilerin olduğunu ve sandıkta da bu halkın gerekeni yapacağını söyledi. Sokaklarda gezerken su birikintileri yüzünden zor anlar yaşayan Bakırlıoğlu bu tür sıkıntıların sözde Marka Kent diye adlandırdıkları şehirde görüntü kirliliği yarattığını söyledi. İyi hizmet ve mutlu bir kent için kollarını sıvadıkları belirten Bakırlıoğlu, " Değişim şart " dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız